WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτό είναι το νούμερο ένα application για online dating


5 Ιανουαρίου 2017

29-fall-2015-ready-to-wear-street-style-10.jpg

Το Tinder είναι μια εφαρμογή που ήρθε για μείνει και κυριαρχεί στην κυριολεξία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο. Εάν είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε γνωριμίες, τότε δεν έχετε παρά να κατεβάσετε αυτό το application. Φυσικά το Tinder δεν είναι η πρώτη εφαρμογή γνωριμιών, αλλά  αυτό που το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα είναι ότι έχει καταφέρει να αναγάγει το online dating σε πολύ εύκολη υπόθεση. Σύμφωνα με τις στατιστικές μια στις πέντε σχέσεις στην Αγγλία ξεκινούν από το ίντερνετ και σίγουρα κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην Ελλάδα.

Πώς λειτουργεί

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εμφανίζονται φωτογραφίες από άντρες ή γυναίκες που βρίσκονται στη γύρω περιοχή, βάση την ηλικία που έχεις θέσει σαν όριο. Το Tinder σε εντοπίζει μέσω GPS και συλλέγει πληροφορίες από το λογαριασμό σου στο Facebook και στη συνέχεια σου παρουσιάζει τους πιθανούς υποψήφιους. Αν σου αρέσει κάποιος κάνεις like και βάζεις τη φωτογραφία του στα δεξιά, ενώ αν δεν σου αρέσει τη σέρνεις αριστερά. Αν το άτομο που έκανες like έχει την ίδια άποψη με εσένα τότε εμφανίζεται το “It’s a Match!” και μπορείτε πλέον να μιλήστε μέσω της εφαρμογής. Εάν από την άλλη μεριά εκείνος ή εκείνη δεν εμφανιστεί ποτέ, σημαίνει ότι δεν ήταν γραφτό να γνωριστείτε. Το Tinder δεν έχει κανόνες, είναι στο χέρι σου πώς θα το χειριστείς. Επίσης, δεν μαθαίνεις ποτέ ποιοι σε απορρίπτουν, επομένως δεν σου μειώνει την αυτοπεποίθηση.

Έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν εκατομμύρια ενεργοί χρήστες οι οποίοι ελέγχουν τους λογαριασμούς τους περισσότερο από 11 φορές την ημέρα και όλο και περισσότερες σχέσεις γίνονται μέσω του διαδικτύου. Γι αυτό και το Tinder είναι η πιο δημοφιλής προξενήτρα που προωθεί γνωριμίες παντός τύπου, είτε για αληθινό ραντεβού είτε για σοβαρή σχέση.

Και τώρα που διάβασες τα παραπάνω μήπως έφτασε η στιγμή να αφήσεις το κινητό από το χέρι και να βγεις μια βόλτα;  Γιατί το application μπορεί να είναι πολύ έξυπνο και να εκτελεί το σκοπό του άψογα, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πλέον η προσωπική επαφή. Στην εποχή μας το φλερτ έχει πεθάνει και όλοι κρυβόμαστε πίσω από μια οθόνη και εν τέλει γινόμαστε αντικοινωνικοί. Μήπως λοιπόν να βγες έξω και να της/του μιλήσεις; Και στην τελική κανείς δεν έπαθε τίποτα επειδή τον απέρριψαν.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.