WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όλα όσα κάνουν τα ζευγάρια στο Facebook και μας εκνευρίζουν


11 Φεβρουαρίου 2017

20161012-zaa-m137-002.jpg

Κάθε φορά που μπαίνουμε στη home page είναι σα να παρακολουθούμε επεισόδιο του The Walking Dead, όπου οι φωτογραφίες με τα γλυκανάλατα ζευγάρια αρχίζουν να γίνονται τρομακτικές. Και δεν κατακρίνουμε την αγάπη, είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος, αλλά αυτό που δεν κατανοούμε είναι το λόγο που θα πρέπει τα ζευγάρια να κάνπουν επίσημη τη σχέση τους στο Facebook. Και φυσικά όλο αυτό δεν τελειώνει εδώ, αφού δεν σταματάνε να επιδεικνύουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν τον έρωτα όλο τρέλα που ζούνε, κινδυνεύοντας να γίνουν γραφικοί. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν αρχίζουν τα δημόσια σχόλια και οι φιλοφρονήσεις, λες και δεν μπορούν να τα πουν στο τηλέφωνο ή με προσωπικά μηνύματα.

Μαζί φυσικά με τις δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις έρχονται και οι φωτογραφίες των ζευγαριών που φιλιούνται. Φιλιούνται με πάθος, φιλιούνται όπου βρεθούν και όπου σταθούν, φιλιά από όλες τις οπτικές γωνίες. Φωτογραφίες παθιασμένων φιλιών που συνοδεύονται με σχολιασμούς όπως: «Είσαι η γυναίκα της ζωής μου» «Είσαι το ωραιότερο πλάσμα στον κόσμο» ή ακόμα χειρότερα «Μωρουλίνι μου και μωρουλάκι μου».

Και όταν φτάνει η στιγμή που ένα ζευγάρι θα παντρευτεί, κοινοποιεί τη μελλοντική του κατάσταση, μετρώντας αντίστροφα τις μέρες ή τους μήνες μέχρι το γάμο. Ξεκινάει από το ότι αρραβωνιάστηκε, στη συνέχεια έρχεται η φωτογραφία με το δαχτυλίδι που συνοδεύεται με ένα σωρό σχόλια συγχαρητηρίων και τελευταίες έρχονται οι φωτογραφίες του γάμου. Και φυσικά κάθε λεπτό μας υπενθυμίζει πόσο ευτυχισμένο και ερωτευμένο είναι. Μετά έρχεται, η ενημέρωση της κατάστασης από single σε παντρεμένος/η, η επέτειος, το πρώτο παιδί και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ. Και ξαφνικά το τρελά ερωτευμένο ζευγάρι χωρίζει και το μαθαίνει όλος ο κόσμος, σα να είναι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie. Και τότε είναι που και οι δύο οι συνειδητοποιούν ότι μαζί με όλες αυτές τις αναρτήσεις έχουν μειωθεί και οι φίλοι τους στο Facebook. Γιατί άραγε; 

Για να ολοκληρώσουμε θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είστε μέσα στα μέλια, αλλά όταν το παρακάνετε τότε μάλλον γίνεστε λίγο ενοχλητικοί για όλους τους υπόλοιπους φίλους σας είτε είναι χωρίς ταίρι είτε ζευγαρωμένοι.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.