WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί πρέπει να έχετε οργασμούς κάθε μέρα


9 Μαρτίου 2017

pexels-photo-1.jpg

1.  Σας βοηθάνε να πάρετε μια προαγωγή στη δουλειά.

Όσο απίθανο και αν σας φαίνεται, σύμφωνα με μια νέα μελέτη, ο καθημερινός οργασμός σας κάνει πιο παραγωγικές στη δουλειά σας.  Εάν λοιπόν κάνετε σεξ αρκετά συχνά μέσα στην εβδομάδα, θα έχει θετική επίδραση στην καριέρα σας.  

2. Σας ανακουφίζουν από το άγχος

Ένας από τους καλύτερους λόγους για τους οποίους πρέπει να έχετε οργασμούς καθημερινά είναι ότι ανακουφίζει από την ένταση. Η ορμόνη ωκυτοκίνη η οποία απελευθερώνεται από τα νευρικά κύτταρα στην κυκλοφορία του αίματος, προκαλεί αισθήματα αισιοδοξίας και αυξημένης αυτοεκτίμησης. Αν λοιπόν νιώθετε αγχωμένες, ανησυχείτε για τη δουλειά σας ή όλα σας φαίνονται άσκημα, ένας οργασμός θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

3. Βελτιώνουν την υγεία και την καρδιακή λειτουργία

Έρευνες έχουν δείξει ότι όσο πιο πολλούς οργασμούς έχουμε τόσο περισσότερο μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης υπέρτασης, μια πάθηση που συνδέεται άμεσα με τις καρδιακές νόσους.

4. Προστατεύουν τη σχέση σας

Μια μελέτη έδειξε ότι οι γυναίκες που προσποιούνται στο κρεβάτι, είναι πιο πιθανό να απατήσουν τους συντρόφους τους, σε σχέση με εκείνες που είναι ειλικρινείς. Έτσι αν έχετε συχνούς οργασμούς δεν κερδίζετε μόνο σωματική ικανοποίηση αλλά προστατεύετε και στη σχέση σας.

5. Είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνετε τη ζωή σας πιο διασκεδαστική

Ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο για να κάνετε όλα όσα πρέπει να κάνετε, όπως να είστε συνεπείς στη δουλειά, να μαγειρέψετε, να κάνετε ψώνια στο σούπερ μάρκετ και να τα βγάλετε εις πέρας με τα αγριεμένα νήπια. Το σεξ είναι ένας ευχάριστος τρόπος να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, να σταματήσετε να σκέφτεστε και απλά να το διασκεδάσετε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.