WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να φτάσετε σε οργασμό σύμφωνα με τους ειδικούς


21 Απριλίου 2017

legs-window-car-dirt-road-51397.jpeg

Δεν πρέπει να ανησυχείτε  τόσο πολύ

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ο εχθρός του οργασμού είναι το άγχος. Αν έχετε συνέχεια στο μυαλό σας ότι πρέπει να φτάσετε στην κορύφωση δεν θα φτάσετε ποτέ. Αν δεν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο τότε τον οργασμό δεν θα τον συναντήσετε ποτέ, όσο και αν ψάχνετε. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το σεξ είναι μια φυσιολογική πράξη στην όποια, αν όχι όλα, σχεδόν όλα επιτρέπονται.

Η κλειτορίδα είναι το μυστικό

Ο κλειτοριδικός οργασμός είναι πιο εφικτός από τον κολπικό. Και αυτό γιατί το σημείο G είναι κοντά στην κλειτορίδα. Έτσι όσο ασχολείστε με το συγκεκριμένο σημείο τόσο πιο εύκολα και γρήγορα φτάνετε στην κορύφωση.

Διαβάστε εδώ: Καταρρίπτοντας μερικούς μύθους για το σεξ

Πρέπει να γνωρίζετε τι σας αρέσει

Αν θέλετε να φτάσετε σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλική επαφής, θα πρέπει να ξέρετε τι σας αρέσει. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό, αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθετε καλά με τον σύντροφο σας αλλά και να συμβιβαστείτε με το σώμα σας και φυσικά με τις ατέλειες του.

Εκφράστε αυτό που θέλετε

Οι οδηγίες είναι το α και το ω στην σεξουαλική πράξη. Πρέπει, αν δεν το κάνετε ήδη, να μιλάτε και κυρίως να δίνετε οδηγίες στο σύντροφο σας λέγοντας του τι σας αρέσει και τι όχι. Αν εκείνη τη στιγμή κάνει κάτι που δεν σας ικανοποιεί μη διστάσετε να το πείτε, γιατί διαφορετικά θα το ξανακάνει. Γιατί πώς περιμένετε να σας κάνει να φτάσετε σε οργασμό να δεν γνωρίζει τι σας αρέσει; 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.