WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 σημάδια που δείχνουν ότι του αρέσεις


26 Απριλίου 2017

pexels-photo-236287.jpeg

1. Φτιάχνει τα μαλλιά του.

Όταν ένας άντρας σας μιλάει και ταυτοχρόνως πιάνει συνέχεια τα μαλλιά του, σημαίνει ότι του αρέσετε. Με την κίνηση αυτή οι άντρες προσπαθούν να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη τους, έτσι όταν βλέπουν μια ελκυστική παρουσία ενστικτωδώς φτιάχνουν τα μαλλιά τους. Ο κανόνας αυτός ισχύει και για τις γυναίκες.

2. Τοποθετεί τα χέρια του κοντά στη μέση του.

Αν ένας άντρας κρατάει τα χέρια του κοντά στους γοφούς του είτε τα έχει στις τσέπες είστε στη μέση του, τότε είναι ένα σαφές μήνυμα ότι προσπαθεί να σας σαγηνεύσει. Με αυτή τη στάση θέλει δείξει τη δύναμη του.

3.  Καταλαμβάνει όσο περισσότερο χώρο γίνεται.

Τα αρσενικά θέλουν να φαίνονται και για να το πετύχουν προσπαθούν να διεκδικήσουν όσο περισσότερο χώρο μπορούν. Έτσι κορδώνονται και αρχίζουν να περπατάνε μέσα στο δωμάτιο, όπου βρίσκεται το θηλυκό που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τους.

4. Υιοθετεί μια πιο ανοιχτή στάση.

Αν βρίσκεστε σε μια κοινωνική εκδήλωση και θέλετε να διαπιστώσετε εάν ενδιαφέρεται για εσάς, τότε πρέπει να παρατηρήσετε τη στάση του σώματος του. Εφόσον έχει υιοθετήσει μια στάση πιο ανοικτή προ εσάς, δηλαδή έχει στρέψει το σώμα του προς το μέρος σας, τότε είναι σημάδι ότι θέλει να μιλήσετε.  

5. Μιλάει με μεγαλύτερη ευφράδεια.

Είναι λογικό ότι όταν ένας άνθρωπος γίνεται πιο ομιλητικός με του εμφανίζεστε στο οπτικό του πεδίο, το κάνει για να σας εντυπωσιάσει.

6. Αλλάζει τις εκφράσεις του προσώπου του.

Αν ενδιαφέρεται για εσάς, τότε η έκφραση στο πρόσωπο του θα είναι φιλική και χαρούμενη. Το βλέμμα του θα αποπνέει μια γοητεία, ενώ αν είναι ντροπαλός σίγουρα θα κοκκινίσει. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.