WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι να κάνετε για να έχετε το πιο ρομαντικό σεξ της ζωής σας


28 Απριλίου 2017

cozy-engagement-photo-shoot-loft-2.jpg

Ρομαντικό σεξ δεν σημαίνει ότι θα μαγειρεύετε όλη μέρα, ούτε ότι θα φορέσετε τα σέξι κόκκινα εσώρουχα σας και θα περιμένετε τον αγαπημένο σας. Αντ αυτού υπάρχουν πολλοί πιο απλοί τρόποι για να κάνετε το σεξ πιο ρομαντικό.

Καταρχάς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ένα χρονοδιάγραμμα μαζί με σύντροφο σας. Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως σχεδιάστε τη βραδιά που θα περάσετε οι δυο σας και στη συνέχεια δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Αν θέλετε να φορέσετε κάτι σέξι προτιμήστε τις παστέλ αποχρώσεις που εκπέμπουν αγάπη και στοργή.

Διαβάστε επίσης: Μαθαίνοντας να με αγαπώ!

Το σημαντικό όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι να νιώθετε εσείς σέξι. Και για να το πετύχετε αυτό πρέπει να προετοιμαστείτε. Κάντε ένα ζεστό ντους, βάλτε κρέμα σε όλο σας το σώμα και φορέστε τα αγαπημένα σας ρούχα, αυτά που σας κάνουν να  νιώθετε όμορφα, άνετα και σέξι. Με αυτό τον τρόπο θα νιώθετε χαλαρές αλλά και θηλυκές, έτοιμες να ζήσετε μια ρομαντική βραδιά που θα μείνει και στους δυο αξέχαστη.

Όταν λοιπόν φτάσετε στο κρεβάτι δεν πρέπει να είστε βιαστικές, γιατί το ρομαντικό σεξ δεν είναι μια και έξω, αλλά θέλει ολόκληρη διαδικασία. Δώσετε περισσότερη έμφαση στα προκαταρτικά και ξεκινήστε με αισθησιακά φιλιά και χάδια, αποφεύγοντας οτιδήποτε πρόστυχο. Μιλήστε του γλυκά και τρυφερά αλλά μην ενδώσετε, προσπαθήστε να αντισταθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε. Στο ρομαντικό σεξ σημασία έχουν οι αγκαλιές και τα φιλιά.

Σίγουρα δεν υπάρχει η τέλεια συνταγή για το τέλειο σεξ, αφού η κάθε σχέση είναι διαφορετική. Κάποιοι μπορεί να αναζητάνε το γρήγορο σεξ, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν μόνο ρομαντισμό και γλυκόλογα. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, σημασία έχει να επικοινωνείτε με το σύντροφο σας και να συζητάτε αυτά που σας αρέσουν και αυτά που σας ενοχλούν. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.