WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ο life coach αποκαλύπτει το μυστικό για να αποκτήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

9 Μαΐου 2017

perspective.jpg

Καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει σωστό timing για να γίνει κάτι, το κατάλληλο timing είναι ΤΩΡΑ. Στη ζωή ποτέ οι συνθήκες δεν θα είναι απόλυτα ιδανικές για να ξεκινήσουμε κάτι.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι ότι για να αποκτήσεις όλα αυτά που επιθυμείς και ονειρεύεσαι, πρέπει πρώτα να γίνεις ο άνθρωπος που αξίζει να τα έχει. Πρώτα γίνεσαι και μετά αποκτάς. Πρώτα δίνεις και μετά παίρνεις.

Οπότε άφησε τις δικαιολογίες και βγες αμέσως από την αδράνεια. Ξεκίνα να κινείσαι, μην βαλτώνεις. Μπες στη Δράση. Δεν έχει τόση σημασία προς τα που θα κινηθείς, δεν έχει σημασία ποιον δρόμο θα πάρεις. Δεν υπάρχει σωστός και λάθος δρόμος. Όλοι οι δρόμοι θα σε οδηγήσουν στο τέλος, στον προορισμό σου. Μην αφήνεις άλλο τον χρόνο να φεύγει.

Δράσε ΤΩΡΑ!! ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη στιγμή.

Από τον Δημήτρη Τσέλιο, Σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης & Συνεργάτης - Εισηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Life Coaching και Συμβουλευτική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.