WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι θέλουν οι άντρες να ακούνε στο σεξ


12 Μαΐου 2017

bedroom-newlywed-photo-shoot.jpg

Οι άντρες τρελαίνονται να ακούνε μια γυναίκα να τους μιλάει προκλητικά κατά τη σεξουαλική επαφή. Τι περιμένουν όμως να ακούσουν εκείνη την ώρα;

Τους εξιτάρει να τους ψιθυρίζεις το όνομα τους γιατί έτσι επιβεβαιώνεις ότι θέλεις μόνο εκείνον και δεν έχεις στο μυαλό σου κανέναν άλλον.

Πες του πόσο σέξι είναι. Κι όμως δεν έχουν ανασφάλειες μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες. Έτσι αν του πεις ότι είναι σέξι, θα νιώσει σαν τον Brad Pitt και θα το πιστέψει κιόλας.

Αποκάλυψε τις φαντασιώσεις σου. Αν νιώθεις άνετα μαζί του, τότε κάνε του εξομολόγηση όχι ερωτική, αλλά με τις πιο τρελές σου φαντασιώσεις. Πες του όλα όσα θέλεις να δοκιμάσετε ή να κάνετε κάτι καινούριο.

Διαβάστε επίσης: Απαντάμε στο ερώτημα: Είναι οι φαντασιώσεις απιστία;

Δείξε τον ενθουσιασμό και το πάθος σου. Χρησιμοποίησε λίγο πιο spicy λεξιλόγιο από αυτό που συνήθιζες μέχρι τώρα και θα τον απογειώσεις.  Εξάλλου εάν εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου θα νιώσεις και η ίδια περισσότερη ευχαρίστηση.

Μην του κρύψεις ότι έφτασες στην κορύφωση. Όταν καταλάβει ότι σε έχει ευχαριστήσει θα νιώσει ακόμα μεγαλύτερη ένταση και πάθος.

Η ερωτική συνεύρεση δεν πρέπει να είναι μια σιωπηλή πράξη. Μη ντρέπεσαι να μιλήσεις, απλά χαλάρωσε και αφέσου, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.