WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πόσο ασφαλές είναι το σεξ στο νερό


31 Μαΐου 2017

img-9381-copy.jpg

Θάλασσα, λίμνη, ποτάμια περιέχουν βακτήρια τα οποία μπορεί να εισέλθουν στον κόλπο σας κατά τη σεξουαλική επαφή και να σας θέσουν σε κίνδυνο για λοιμώξεις. Ακόμα και οι πισίνες που δεν έχουν βακτήρια, μπορεί να ερεθίσουν τον κόλπο σας λόγω των χημικών ουσιών που έχουν.

Εκτός όμως από τους κινδύνους για την υγεία σας το σεξ στο νερό μπορεί να γίνει και δυσάρεστο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το υγρό στοιχείο διαλύει τη φυσική υγρασία του κόλπου έτσι ώστε να πονάτε κατά τη τριβή. Οι ενοχλήσεις μπορεί να επιδεινωθούν εάν φορέσετε προφυλακτικό. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να σκιστεί ή ακόμα να φύγεί από θέση του και να χαθει στο νερό. Και φυσικά οι πιθανότητες να μείνετε έγκυες ή να κολλήσετε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα στο νερό παραμένουν αυξημένες.

Διαβάστε επίσης:Τι να προσέχετε όταν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό

Τι γίνεται με το σεξ στο ντους;

Σίγουρα έχετε δει πολλές ερωτικές σκηνές στην τηλεόραση όπου οι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν την ερωτική πράξη στο ντους ενώ το νερό τρέχει. Όμως στην πραγματική ζωή τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το νερό στο ντους μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερες απολαυστικές στιγμές, αφού και σε αυτή τη περίπτωση καταστρέφεται η φυσική λίπανση.

Το συμπέρασμα είναι ότι το σεξ στο νερό δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό, γι αυτό και καλύτερα να προτιμάτε μέρη που δεν επικρατεί το υγρό στοιχείο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.