WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι βασικοί κανόνες του one night stand


1 Ιουνίου 2017

9-7-1-1.jpg

Καταρχάς το οne night stand είναι μια και μόνο μια σεξουαλική εμπειρία μεταξύ δυο ανθρώπων χωρίς συναισθηματική δέσμευση και προσδοκία για περαιτέρω κοινωνικές επαφές. Για να είμαστε πιο σαφείς πρόκειται για σεξ με κάποιον που δεν θα ξαναδείς ίσως και ποτέ ξανά. Σκοπός είναι η απόλαυση μέσω του σεξ, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Αυτοί είναι οι κανόνες και πρέπει να τους κατανοήσεις απόλυτα, πριν βιώσεις την εμπειρία. 

Αρχικά πρέπει να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και να δεις αν είσαι έτοιμη να δεχτείς και να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Μπορείς να ζήσεις αυτή την εμπειρία χωρίς να πέσεις στην παγίδα να επενδύσεις συναισθηματικά σε κάποιον; Αν είσαι έτοιμη τότε είναι μια πολύ καλή αρχή. Μια δεύτερη συμβουλή είναι πως εφόσον αποφασίσεις ότι έφτασε η στιγμή να ενδώσεις στο οne night stand, να είσαι νηφάλια. Απέφυγε να πάρεις αυτή την απόφαση αν είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ. Είναι σημαντικό να έχεις καθαρή σκέψη και ικανότητα να αρνηθείς αν χρειαστεί.

Το πιο ασφαλές μέρος για το οne night stand είναι το σπίτι σου. Μη ξεχάσεις να ενημερώσεις την παρέα σου για το που θα βρίσκεσαι και δώσε όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορείς ώστε οι φίλοι σου να γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα για το ερωτικό σου ραντεβού. Πάνω από όλα η ασφάλεια. Και τέλος μη ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό. Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, ωστόσο πάνω στην ένταση της στιγμής πολλοί παραλείπουν να πάρουν τις κατάλληλες προφυλάξεις. Μη ρισκάρεις την υγεία σου για μια σεξουαλική επαφή. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.