WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες έχουν τον καλύτερο οργασμό


4 Ιουνίου 2017

couple-love-bedroom-kissing.jpg

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Independent  οι γυναίκες πετυχαίνουν τον καλύτερο οργασμό στην ηλικία άνω των 36 ετών. Συγκεκριμένα οι επιστήμονες ρώτησαν 2.6000 γυναίκες από διάφορες ηλικιακές ομάδες σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή. Απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις όπως τι είναι αυτό που τις κάνει να νιώθουν σέξι, πότε είχαν τον καλύτερο οργασμό και ούτω καθεξής.

Ο εθελόντριες χωρίστηκαν σε τρεις υποομάδες: οι νεότερες (κάτω από 23), οι μεσαίες (24-35) και οι μεγαλύτερες (36 και άνω). Όσο αφορά τα αποτελέσματα το 80% των γυναικών που ήταν 36 ετών ένιωθαν πιο ελκυστικές από τις υπόλοιπες. Στη μεσαία ομάδας μόνο το 40% ισχυρίστηκε ότι αισθανόταν ευχαριστημένο με την εμφάνιση του, ενώ το 70% των γυναικών της πρώτης ομάδας ένιωθε το ίδιο. Αυτό όμως που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι οι γυναίκες άνω των 36 ετών σημείωσαν ότι είχαν τους περισσότερους και τους καλύτερους οργασμούς από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Επίσης σε ποσοστό 86% ανέφεραν ότι είχαν το καλύτερο σεξ μέσα στον τελευταία μήνα.

Διαβάστε επίσης: 6 στάσεις για 6 αξέχαστους οργασμούς

Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει ότι όσο μεγαλώνει μια γυναίκα ευχαριστιέται όλο και περισσότερο το σεξ. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι τα επίπεδα εμπιστοσύνης αυξάνονται όσο μεγαλώνουμε και κατ επέκταση γίνεται καλύτερο και το σεξουαλικό κομμάτι. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.