WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η φωτογραφία ενός ζευγαριού, που δημιούργησε ένα μεγάλο debate στο internet


11 Ιουνίου 2017

couple.jpg

Συγκεκριμένα, η δήλωση που έκανε η ηλικιωμένη αυτή γυναίκα ήταν που πυροδότησε τις συζητήσεις. 

"Ο πρώτος μου σύζυγος έκανε εξωσυζυγική σχέση μετά από 18 χρόνια γάμου. Οπότε έκανα αυτόν εδώ να περιμένει 19 πριν τον παντρευτώ". 

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν πως ήταν άδικο να κάνει τον δεύτερό της άντρα να πληρώσει τα λάθη του πρώτο, ενώ κάποιοι άλλοι είπαν μπράβο της που ξέρει τι θέλει και είναι πιστή σε αυτό. 

Οι περισσότεροι που την κριτίκαραν ήταν κυρίως άντρες. 

"Οπότε πλήρωσε 19 χρόνια για ένα αμάρτημα που δεν έκανε. Χμμ ακόμα και οι μεγάλοι άνθρωποι παίζουν παιχνίδια", έγραψε ένας άντρας ονόματι Woodley, ενώ κάποιος Paul σχολίασε πως "Οπότε έπρεπε να περιμένει 19 χρόνια εξαιτίας το λάθος κάποιου άλλου; Θα πρόσεχα στη θέση του. Είναι ξεκάθαρα control freak και θα πληρώσει το τίμημα...για την ακρίβεια το έχει ήδη πληρώσει". 

Ωστόσο, μερικές γυναίκες πήραν το μέρος της, λέγοντας πως το θύμα στην προκειμένη περίπτωση είναι εκείνη". 

"Λέει πως περίμενε 19 χρόνια για το γάμο, όχι για να κάνει σεξ. Ή ακόμα και να ζήσει μαζί του", γράφει η Kelly. "O "καημένεος ο άντρας" θα μπορούσε να έφευγε οποιαδήποτε ώρα ήθελε. Κανένας δεν είναι το θύμα εδώ". 

Πολλές γυναίκες που έχουν πέσει θύματα απιστίας, άρχισαν να μοιράζονται τις ιστορίες του και το πώς κατάφεραν να αγαπήσουν και πάλι. Και κάποιες άλλες παραδέχθηκαν πως έχουν ακολουθήσει και εκείνες την ίδια τακτική με την ηλικιωμένη της φωτογραφίας. 

Και υπήρχε και ένα υπέροχο ρομαντικό σχόλιο που έλεγε "το να θέλεις να περιμένεις 19 χρόνια για την αγάπη της ζωής σου να σε εμπιστευτεί - όχι για κάτι που έκανες, αλλά για μία αρνητική πράξη κάποιου άλλου, είναι μία υπέροχη πράξη αγάπης. Και αν κρίνω από αυτό που βλέπω - άξιζε τον κόπο". 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.