WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 μικρά πράγματα που σημαίνουν πολλά για εμάς τις γυναίκες


23 Ιουνίου 2017

02-giving-tree-photography.jpg

1. Να μας ρωτάει πώς πήγε η μέρα μας

Μια τόσο απλή αλλά και συνάμα τόσο σημαντική ερώτηση «Πώς ήταν η ημέρα σου;», που δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον. Είναι ωραία να γνωρίζουμε ότι ο σύντροφός μας νοιάζεται για την καθημερινότητά μας.

2. Μας ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου

Μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο, όμως κατά βάθος όλες οι γυναίκες αναζητάνε έναν αληθινό τζέντλεμαν. Κυρίως όταν βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια της σχέσης, αυτή η κίνηση φαντάζει ακόμα πιο ευγενική και είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

3. Οι αγκαλιές και τα φιλιά

Κάποιες φορές αρκεί μια σφιχτή και μεγάλη αγκαλιά για να νιώσουμε ότι μας αγαπάνε. Και τότε όλα τα υπόλοιπα φαντάζουν περιττά.

4. Όταν μας τηλεφωνεί

Στη σημερινή εποχή η επικοινωνία εξαιτίας της τεχνολογίας είναι σαν είδος προς εξαφάνισης. Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη τα μηνύματα και ας σηκώσουμε το ακουστικό του τηλεφώνου.  

5. Όταν μας κάνει φιλοφρονήσεις

Και ποια γυναίκα δεν αγαπάει τις φιλοφρονήσεις; Είτε πρόκειται για το ντύσιμο, είτε για κάποιο φυσικό χαρακτηριστικό, νιώθουμε μεγάλη χαρά όταν ακούμε φιλοφρονήσεις από το σύντροφό μας.

6. Όταν μας κρατάει το χέρι

Μπορεί να σας φαίνεται τετριμμένο, όμως κάθε φορά που ο αγαπημένος σας, σας πιάνει απαλά το χέρι νιώθετε ένα ευχάριστο σκίρτημα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.