WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να βρείτε τις ισορροπίες όταν δουλεύετε μαζί με το σύντροφό σας


28 Ιουλίου 2017

pexels-photo-529923.jpeg

Μη φέρνετε τη δουλειά στο κρεβάτι, στον καναπέ ή στο τραπέζι. Γενικά προσπαθήστε να μη  μοιράζεστε με το σύντροφό σας όλα όσα συμβαίνουν στο γραφείο, γιατί πλέον είστε εκτός από σύντροφοι και συνεργάτες. Αφήστε τη δουλειά στην εξώπορτα του σπιτιού και συζητήστε για άσχετα θέματα όταν βρίσκετε οι δυο σας.

Να τον αποφεύγετε όταν υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Εάν έχετε ξυπνήσει στραβά και προμηνύεται μπόρα, προσπαθήστε να αποφύγετε ο ένας τον άλλο όταν βρίσκεστε στη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Σημάδια που δείχνουν ότι βρίσκεστε σε μια τοξική σχέση

Μη ξεχνάτε τους τρόπους σας. Είναι πολύ εύκολο η οικειότητα να ισοπεδώσει την επαγγελματική σας σχέση. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, γι αυτό πρέπει να συμπεριφέρεστε ως συνάδελφοι και να κρατάτε πάντα τους τύπους όταν είστε στον εργασιακό χώρο.

Στηρίξτε ο ένας τον άλλο. Εάν ο ένας έχει πρόβλημα στη δουλειά, σαφώς αφορά και τους δυο σας. Λύση βέβαια δεν είναι να σας πιάσει πανικός και τους δυο, αλλά να του συμπαρασταθείτε αναλόγως.

Τέλος είναι απολύτως φυσιολογικό να δείτε σε τι είναι ο καθένας καλύτερος και να μοιράσετε αναλόγως τη δουλειά, ώστε να μην εμπλέκονται οι ρόλοι και να μην αυξάνονται οι μεταξύ σας συγκρούσεις. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.