WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Συμβουλές για καλύτερο οργασμό


7 Σεπτεμβρίου 2017

bedroom-newlywed-photo-shoot.jpg

Αύξησε την ωκυτικίνη

Τι είναι η ωτικοτίνη; Είναι μια ορμόνη η οποία σύμφωνα με μελέτες βοηθάει τα ζευγάρια να έχουν πιο έντονους οργασμούς. Για να πετύχεις την αύξηση αυτής της ορμόνης πρέπει απλά να αρχίσεις με το σύντροφό σου τις αγκαλιές και τα φιλιά.

Καθυστέρησε τη σεξουαλική πράξη

Αν θέλεις να έχεις όχι έναν αλλά πολλαπλούς οργασμούς αρκεί να μη βιάζεσαι να φτάσεις στην ολοκλήρωση, αλλά να απολαύσεις τη διαδρομή. Όσο πιο πολύ καθυστερείς την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης τόσο περισσότερους οργασμούς θα έχεις.

Άσκηση, άσκηση, άσκηση

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Evolution and Human Behavior. η σωματική δραστηριότητα προκαλεί αύξηση της τεστοστερόνης κατά 24% στις γυναίκες. Και η αύξηση αυτής της ορμόνης οδηγεί σε μεγαλύτερη λίμπιντο. Επιπλέον, η άσκηση διεγείρει τη ροή αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας τη σεξουαλική επιθυμία και τη διάθεσή σου.

Ανέβασε τη θερμοκρασία

Πριν το σεξ κάνε ένα ζεστό μπάνιο για να αυξήσεις τη ροή του αίματος στον κόλπο και να έχεις καλύτερους οργασμούς.

Πιές το παρακάτω ρόφημα

Ζεστάνετε λίγο γάλα και προσθέστε μια πρέζα σαφράν και πιείτε το. Η γεύση και το άρωμα που απελευθερώνονται από το ρόφημα λειτουργούν αφροδισιακά.

Διαβάστε εδώ: Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά έναν δονητή

Βγάλε από το συρτάρι το δονητή

Σύμφωνα με έρευνα που διεξάχθηκε στο  Κέντρο Ευεξίας Γυναικών Berman οι γυναίκες που χρησιμοποιούν δονητές φτάνουν πιο εύκολα στον οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ με ένα σύντροφο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.