WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το να στέλνεις γυμνές φωτογραφίες σου δεν είναι ντροπή. Το να τις διαρρέει ο αποδέκτης, όμως, είναι έγκλημα!


6 Σεπτεμβρίου 2017

popaganda-sexting-2.jpg

Αν και το link κατέβηκε γρήγορα το πανηγύρι των σχολίων ξεκίνησε νωρίς και συνεχίζεται ακόμη. Από τις πιο επαναλαμβανόμενες ατάκες ήταν «μα καλά, κι αυτές τι έστελναν σε έναν άγνωστο γυμνές τους φωτογραφίες;». Αυτή ακριβώς η ερώτηση είναι η διαδικτυακή αντίστοιχη του «αυτή γιατί ντύθηκε έτσι; Και μετά λέτε ότι φταίει ο βιαστής».

Μια γυναίκα έχει το δικαίωμα να επιλέξει να διεγείρει σεξουαλικά έναν (υποψήφιο) εραστή στέλνοντας του γυμνές φωτογραφίες. Είναι επιλογή της να δείξει το σώμα της όπου αυτή γουστάρει, πουθενά παραπέρα. Είναι επιλογή της να το κάνει και με αυτόν τον τρόπο εάν το επιθυμεί. Μεταξύ ενηλίκων κάθε είδους σεξουαλικό παιχνίδι είναι επιτρεπτό αρκεί να υπάρχει συναίνεση και να μην προκαλεί βλάβη στην υγεία. 

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος διέρρευσε τις φωτογραφίες για να διαπομπεύσει αυτές τις γυναίκες και φυσικά το έκανε μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο που τιμωρεί την γυναίκα όταν επιλέγει να εκφραστεί σεξουαλικά, όπως αυτή επιθυμεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.