WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γράφουμε το νέο Ευαγγέλιο των Ραντεβού


29 Σεπτεμβρίου 2017

image1-copy.jpg

Ξεκινάμε απαντώντας στο τελευταίο ερώτημα με μία γενναία πράξη (εντάξει είμαστε και λίγο Drama Queens εδώ στο γραφείο): Γράφουμε το Νέο Ευαγγέλιο του Dating!

1. Μπορείς να βγεις πρώτο ραντεβού πριν το πρώτο ραντεβού 
Συγκλονίστηκες; Και εμείς! Πώς γίνεται αυτό; Θα σου πούμε αμέσως. Απλά κατεβάζεις δωρεάν το Badoo app, το οποίο έχει κάνει και καταπληκτικό makeover (α να τα λέμε αυτά) και μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να γνωρίσεις αυτόν που θα φέρει και πάλι τις πεταλούδες μέσα στο στομάχι σου. Έχουμε να κάνουμε με το μεγαλύτερο dating network, όχι αστεία. Και για να επιβεβαιώσουμε και τον 9ο κανόνα μας, μπορείς να κάνεις και video chat μαζί του! Άρα στην ουσία είναι σα να βγαίνεις πρώτο ραντεβού, χωρίς όμως να βγαίνεις. Καλό; Έτσι μπορείς να πάρεις μία καλή πρώτη γεύση από εκείνον και να αποφασίσεις αν αξίζει να πας μαζί του και για το πατροπαράδοτο, το ορθόδοξο, το κλασσικό, το πρώτο ραντεβού. 

2. Κανόνες; Ποιοι κανόνες; 
"Δεν φιλάμε στο πρώτο ραντεβού". "Περιμένουμε 10 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα για να απαντήσουμε στο μήνυμά του". "Τον αφήνουμε να κάνει την πρώτη κίνηση". "Αν σου ζητήσει τελευταία στιγμή να βγείτε ραντεβού, του αρνείσαι για του δείξεις ότι δεν είσαι το backup του". Αλήθεια ποιος τα έχει γράψει όλα αυτά; Στο dating δεν υπάρχουν κανόνες εκτός φυσικά από έναν: Το Όχι σημαίνει Όχι. 

3. Δεν κάνουμε stalking στο προφίλ του
Τι θα έλεγες αντί να το παίξεις διαδικτυακός Ηρακλής Πουαρό για να μάθεις για εκείνον, απλά να ανοίξεις ένα διάλογο μαζί του και να τον ρωτήσεις. Όταν στοκάρουμε κάποιον στα social media, αυτό που βλέπουμε δεν είναι η 100% πραγματική ζωή του (hello 2017 εδώ!). Αν θέλεις να μάθεις για τις διακοπές του στην Ιταλία, ρώτησέ τον και μην σταθείς απλά στις φωτογραφίες. Επίσης, γιατί να σε πιάσει χτυποκάρδι επειδή είδες ένα κορίτσι στο προφίλ του να του κάνει comment; Μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζεις ή μπορεί και να είναι. Όπως και να 'χει η face to face επικοινωνία ειναι πολύ καλύτερη από την κλειδαρότρυπα του facebook. 

4. Μην το παρασκέφτεσαι 
Ξέρουμε τι κάνεις. Το έχουμε κάνει και εμείς. Διαβάζεις και ξαναδιαβάζεις τα μηνύματά του (και τα δείχνεις και στην κοπέλα που σου κανει μπαλαγιάζ) μήπως και βρεις κάποιο κρυφό μήνυμα. Σου έχουμε νέα: δεν υπάρχει κανένα κρυφό μήνυμα. 

5. Άφησε τα ζώδια στην αστρική τους ησυχία 
Πραγματικά ποιον ενδιαφέρει που έχει την Αφροδίτη του στον Κριό και τώρα που το ανακάλυψες θυμήθηκες πως ο πρώην καλύτερος φίλος του αγοριού της αδερφής σου, με τον οποίο είχες βγει έξω ήταν και αυτός Κριός και είχες περάσει απαίσια γιατί ήταν υπερόπτης; Αλήθεια τώρα...σοβαρά; 

6. Το αγόρι δεν είναι σαν να παραγγέλνεις καφέ στα Starbucks 
"Ναι γεια σας. Θα ήθελα έναν ξανθό, με γυμνασμένα χέρια, λίγο στενή μέση, ανοιχτή όμως πλάτη, που να ντύνεται σαν τον Johnny Depp στα νιάτα του και να του αρέσει να διαβάζει Μουρακάμι, ενώ στον ελεύθερό του χρόνο θα ταξιδέυει στην Ζανζιβάρη. Ναι, ναι και με λίγη συνταγή. Άπαχη". Φανταζόμαστε καταλαβαίνετε το point ποιο είναι εδώ. 

7. Μην παίζεις παιχνίδια 
Σήμερα θα του κάνω τη δύσκολη. Δεν θα του σηκώσω το τηλέφωνο για να τον κάνω λίγο να ζηλέψει κτλ κτλ. Αυτά τα παιχνίδια είναι για παιδιά γυμνασίου και όχι για ενήλικες γυναίκες. Ωστόσο, αν τα παιχνίδια σου τα κάνει αυτός παρακαλούμε πολύ κάνε του σήμα να πάει to the left to the left, όπως έλεγε και η Beyonce. 

8. Δεν ερωτευόμαστε όπως ερωτεύονται οι ηθοποίοι στις ταινίες
Κορίτσια συγνώμη που θα σας το χαλάσουμε, αλλά δεν υπάρχει Mr Big. Συγνώμη ε. Συγνώμη κιόλας. 

9. Αρκούν 15 λεπτά
Έχουν γίνει έρευνες, δεν το λέμε μόνες μας δηλαδή, που αποδεικνύουν πως μέσα σε 15 λεπτά μπορείς να καταλάβεις αν είναι αυτός με τον οποίο θα έχεις μία ωραία σχέση. 

10. Είναι οκ να τον πάρεις μετά τηλέφωνο
Ο κανόνας των τριών ημερών δεν ισχύει πια. Για την ακριβεία είναι #throwback. Μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο μετά το ραντεβού σας. Δεν είναι κακό. Είναι οκ. Να είσαι ο εαυτός σου. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.