Όταν ο σύντροφός μου είναι ποδολάγνος

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017
pair-with-heels-pumps-rita-ora-chicago-sweatpants-style-rules.jpg

Αν μάλιστα κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο θα ανακαλύψετε πολλούς διάσημους που είχαν φετίχ με τα πόδια, από τον Elvis Presley, τον Andy Warhol μέχρι τον μυθιστοριογράφο και ποιητή Thomas Hardy. Η ποδολαγνεία ή ο φετιχισμός με τα πόδια είναι η έλξη για τα πόδια ή τα παπούτσια και αφορά κυρίως τους άντρες. Τα σημεία που ελκύουν περισσότερο τους φετιχιστές είναι το σχήμα, το μέγεθος, τα δάχτυλα, η πατούσα, το χρώμα, η φτέρνα και οι αστράγαλοι των ποδιών. Για παράδειγμα μπορεί να τους ερεθίζουν τα μακριά δάχτυλα, τα κοσμήματα στον αστράγαλο, τα βαμμένα νύχια και τα ψηλά τακούνια.

Διαβάστε εδώ: 8 κόλπα για να δώσεις το καλύτερο φιλί

Επίσης όσο και αν σας φαίνεται περίεργο μεγάλο ρόλο παίζει και η μυρωδιά των ποδιών η οποία ελκύει τους ποδολάγνους. Συνήθως οι φετιχιστές ποδιών διεγείρονται, εκτός από τις εικόνες με πόδια και στο να τα φιλάνε, να τα χαϊδεύουν και να τα γλείφουν. Έχουν μια απίστευτη έλξη για το συγκεκριμένο σημείο του σώματος και το θεωρούν τεράστια ηδονή και ευχαρίστηση.

Ωστόσο είναι κακό να έχει κάποιος φετίχ;

Αν και το σεξουαλικό φετίχ δεν είναι διαταραχή, παρόλα αυτά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου μπορεί να προκαλέσει ένταση και να γίνει έμμονη ιδέα. Είτε κάποιος έχει από μόνος του φετίχ είτε μαζί με το σύντροφό τους, σημασία έχει να είναι και οι δυο ευχαριστημένοι χωρίς να ενοχλείται το έτερο ήμισυ. Πολλοί νομίζουν ότι έχουν κάποιο πρόβλημα και καταφεύγουν στους γιατρούς. Όμως κάνουν λάθος, γιατί το πρόβλημα ξεκινά όταν εκείνοι το νιώσουν ως κάτι ψυχαναγκαστικό και κακό.

Εάν λοιπόν ο σύντροφός σας, σας ζητήσει να φορέσετε ένα ζευγάρι σέξι παπούτσια, δεν υπάρχει λόγος να τον κοιτάξετε παράξενα. Εάν όμως τον βρείτε να κοιμάται αγκαλιά με τα ψηλοτάκουνά σας, τότε υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό.