WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γάμος χωρίς σεξ: Πώς θα λύσετε το πρόβλημα


28 Νοεμβρίου 2017

16585653-1827471837466319-1352971383218372608-n.jpg

Σχεδιάστε μια βραδιά μόνο για δυο.

Προγραμματίστε μια νύχτα χωρίς να ανησυχείτε τι ώρα θα γυρίσετε στο σπίτι. Πηγαίνετε το παιδί στους παππούδες ή στο σπίτι φίλων ώστε να έχετε όλο τη νύχτα ελεύθερη. Όταν προγραμματίζετε εξόδους για δυο γυρνάτε στα παλιά χρόνια όπου ακόμα η καθημερινότητα και η ρουτίνα δεν είχαν εισβάλει στη ζωή σας.

Εστιάστε στην τρυφερότητα.

Αν δεν υπάρχουν στενές σχέσεις στο γάμο, η σεξουαλική ζωή απλώς θα αδρανήσει. Για να διατηρήσετε τη φλόγα ζωντανή θα πρέπει να είστε ανοιχτοί ο ένας προς τον άλλον, να μην έχετε μυστικά και να κρατάτε το ρομαντισμό στη ζωή σας.

Διαβάστε εδώ: Όταν ο σύντροφός μου είναι ποδολάγνος

Βάλτε τα sex toys στη ζωή σας.

Πηγαίνετε σε ένα sex shop αγοράστε ό,τι σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και χρησιμοποιείστε τα όταν βρεθείτε μόνοι σας στο σπίτι. Την επόμενη μέρα θα υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας και η σεξουαλική σας ζωή θα έχει ανανεωθεί.

Εκφράστε τις φαντασιώσεις σας.

Μιλήστε ανοιχτά για τις ανάγκες σας και κάντε πραγματικότητα όλες τις φαντασιώσεις.

Να έχετε σωματική επαφή.

Μπορεί το σεξ μετά από χρόνια να απαιτεί προσπάθεια, όμως για τη σωματική επαφή ισχύει το αντίθετο. Δεν είναι δύσκολο να του πιάσετε το χέρι και να τον αγκαλιάσετε. Δεν απαιτεί προσπάθεια να του δίνετε ένα τρυφερό φιλί μπροστά στους φίλους ή στους συγγενείς. Είναι αυτές οι μικρές κινήσεις που μπορεί να αναζωπυρώσουν στη σχέση. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.