WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Κρυφά σημάδια ότι σας απατάει


2 Δεκεμβρίου 2017

22352347-160605087859164-222636402951585792-n.jpg

Ενδιαφέρεται περισσότερο για το σεξ. Μπορεί να πιστεύετε ότι όταν ο σύντροφός σας, σας απατά δεν θα δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, όμως κάνετε λάθος. Και αυτός είναι ένας λόγος που οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν την απιστία. Οι άπιστοι γίνονται υπερβολικά στοργικοί με τη νόμιμη σχέση.

Διαβάστε εδώ: Τι κάνουμε όταν η σχέση είναι καλή αλλά το σεξ κακό

Διακόπτουν τη χρήση των κοινωνικών μέσω δικτύωσης. Μπορεί να περιμένατε ότι όταν κάποιος απιστεί περνάει πολλές ώρες στο διαδίκτυο, όμως και σε αυτό το σημείο κάνετε λάθος. Και γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί είναι πολύ εύκολο να τον καταλάβετε εάν επικοινωνεί μέσω διαδικτύου. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που η τεχνολογία έχει παίξει ρόλο στην ανακάλυψη μιας παράνομης σχέσης.

Δείχνει υπερβολικό ενδιαφέρον. Ενώ μπορεί να υποψιάζεστε έναν σύντροφο που γυρνάει σπίτι κουρασμένος και δεν έχει όρεξη για συζήτηση. Παρόλα αυτά ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Βρίσκει νέα ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα μπορεί να αρχίσει ξαφνικά να ασχολείται με ένα άθλημα. Γενικά εάν ο σύντροφός σας αρχίσει να κάνει πράγματα έξω από τα συνηθισμένα, μπορεί να είναι σημάδι ότι έχει παράνομη σχέση. Τα επαγγελματικά ταξίδια και οι νύχτες στο γραφείο μπορεί να φαίνονται σαν προφανή σημάδια, αλλά δεδομένης ότι μπορούν εύκολα να σας υποψιάσου, οι περισσότεροι πλέον κρύβονται με διαφορετικό τρόπο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.