3 τρόποι για να έρθετε πιο κοντά με την αδελφή σας

Κυριακή 3 Δεκέμβριος 2017
pexels-photo-669005.jpeg

Θεωρήστε την ως φίλη. Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας, ώστε να έχετε την ευκαιρία να πάτε για ένα φαγητό ή για ένα πότο με την αδελφή σας και να μιλήσετε, όπως θα κάνετε με την καλύτερη σας φίλη. Σαφώς, η αδελφή σου δείχνει κατανόηση και ξέρεις πως θα είναι πάντοτε δίπλα σου, αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να την παραμελείς ή να μην δείχνεις την ανάλογη προσοχή και ενδιαφέρον που δείχνεις στους φίλους σου. Καμία σχέση στην ζωή δεν είναι δεδομένη και κεκτημένη.

Διαβάστε εδώ: Οι κυριότερες διαφορές μεταξύ αληθινών και τοξικών φίλων

Γνωρίσετε την καλύτερα. Μπορεί να πιστεύετε ότι ξέρετε καλά την αδελφή σας και να είναι ένας από τους λόγους που δεν περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί της. Όμως σίγουρα υπάρχουν απλά καθημερινά πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζετε για εκείνη. Δώστε λοιπόν μια ευκαιρία η μια στην άλλη ώστε να γνωριστείτε καλύτερα.

Γίνε πιο γενναιόδωρη μαζί της. Δεν εννοούμε να της αγοράσετε ακριβά δώρα, αλλά η γενναιοδωρία φαίνεται και από άλλα πράγματα. Όπως για παράδειγμα να την κάνετε να νιώθει πως είναι μοναδική και ξεχωριστή στη ζωή σας.