WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έπιασα το σύντροφό μου να βλέπει ερωτικές ταινίες. Να ανησυχώ;


13 Δεκεμβρίου 2017

this-couples-pillow-fight-photo-shoot-is-fun-flirty-and-full-of-feathers-6-600x900.jpg

Πρακτικά το πορνό είναι παντού παρόν και το ίντερνετ έχει διευκολύνει αρκετά την πρόσβαση σε τέτοιου είδους ταινίες. Πρέπει λοιπόν να ανησυχείς που ο σύντροφός σου βλέπει ερωτικές ταινίες; Οι άνθρωποι είτε είναι παντρεμένοι είτε σε σχέση έχουν πολλές φορές την ανάγκη να κάνουν κάτι κρυφά από το σύντροφό τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο άντρας έχει βαρεθεί το σεξ με την αγαπημένη του. Απλά μπορεί βαθιά μέσα του να θέλει να κάνει αυτό που βλέπει με τη σύντροφό του, αλλά να μην μπορεί να της το εκφράσει. Επίσης μέσω της πορνογραφίας καλύπτεται η προσωπική ανάγκη για αυτοικανοποιήση ανεξάρτητα από τη σύντροφό του.

Διαβάστε εδώ: 5 χαρακτηριστικά που θέλουν οι άντρες να έχει η γυναίκα των ονείρων τους

Με απλά λόγια δεν είσαι ανεπαρκής και ο αγαπημένος σου δεν είναι έκφυλος. Η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών είναι μια συνήθεια απόλυτα φυσιολογική. Αρκεί φυσικά να μην γίνεται η χρήση με υψηλή συχνότητα και να μην υπάρχει τάση για συναισθηματική απόσυρση από τη σχέση. Αν δεν υπάρχει κάποια εμμονή, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς και εάν είσαι λίγο τολμηρή δοκίμασε να δώσεις μια ευκαιρία στις ερωτικές ταινίες και που ξέρεις ίσως σου αρέσουν. Και ίσως κάποτε η παρακολούθηση αισθησιακών ταινιών σας γίνει μια συνήθεια που αντί να σας χωρίζει να σας ενώνει και να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με το σύντροφό σου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.