WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι πιο παράξενοι τραυματισμοί από το σεξ


6 Ιανουαρίου 2018

this-couples-pillow-fight-photo-shoot-is-fun-flirty-and-full-of-feathers-6-600x900.jpg

Κάψιμο γεννητικών οργάνων από καυτερά τρόφιμα. Ναι σωστά διαβάσατε. Αν καταναλώσετε πικάντικες τροφές και στη συνέχεια έρθετε σε επαφή με τα γεννητικά όργανα του συντρόφους σας, το πιο πιθανό είναι να του προκαλέστε ήπια εγκαύματα.

Τραυματισμός του ορθού από ξένα σώματα. Κι όμως υπάρχουν πολλά περιστατικά που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης ώστε να αφαιρεθούν περίεργα αντικείμενα από τον ορθό. Μερικά παραδείγματα είναι η αφαίρεση μικρής μπάλας ή ακόμα και πατάτας μεγάλου μεγέθους.

Κάταγμα πέους. Μπορεί μέχρι σήμερα να μην το γνωρίζατε, αλλά είναι πολύ πιθανό να προκληθεί κάταγμα πέους λόγω βιασύνης, κακής λίπανσης ή βίαιου σεξ. Εκδηλώνεται με έντονο πόνο και αιμάτωμα, ενώ μερικές φορές μπορεί να παρατηρηθεί αιματουρία. Είναι επιβεβλημένη η επίσκεψη στο γιατρό ώστε να προληφθούν μόνιμα προβλήματα στύσης.

Συστροφή όρχεως. Συμβαίνει κυρίως σε νέους άνδρες μετά το σεξ ή τον αυνανισμό και συνοδεύεται με έντονο πόνο και με πρήξιμο του όρχεως. Πρόκειται για μια περιστροφή 180 μοιρών του όρχεως γύρω από τον εαυτό του, κάτι που προκαλεί συστροφή του σπερματικού τόνου, που είναι το κορδόνι από το οποίο κρέμεται ο όρχις. Επειδή όμως από το συγκεκριμένο σημείο περνάνε αρτηρίες, νεύρα, φλέβες και λεμφαγγεία, αυτή τη συστροφή έχει σαν αποτέλεσμα τη διακοπή παροχής αίματος προς τον όρχι και να δεν αντιμετωπιστεί ιατρικά μπορεί να νεκρώσει. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.