WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 φράσεις για να καταλάβεις ότι σε απατάει


25 Ιανουαρίου 2018

23824610-1628855717181751-5307515864780636160-n.jpg

«Λυπάμαι το τηλέφωνο μου ήταν χωρίς μπαταρία όλη μέρα». «Δεν τη ξέρω». «Θα ηρεμήσεις; Τίποτα δεν συμβαίνει. Είμαστε συνάδελφοι». Εάν σας έχουν απατήσει ίσως έχετε ακούσει παρόμοιες δικαιολογίες περισσότερο από μια φορά. Αν και ο κάθε άνθρωπος μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφορετική δικαιολογία προκειμένου να απατήσει το σύντροφό του, ωστόσο υπάρχουν κάποιες φράσει κλισέ.  Έτσι παρακάτω θα δείτε μερικές δικαιολογίες που χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους που θέλουν να απιστήσουν.  

1. «Έπρεπε να δουλέψω μέχρι αργά»

Αυτή είναι ίσως μια από τις πιο εύκολες δικαιολογίες. Αν παρατηρήσετε ότι ο σύντροφός σας τη χρησιμοποιεί πολύ πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, ίσως πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε.

2. «Απλά πήγα για ένα ποτό με το συνάδελφό μου»

Η συγκεκριμένη δικαιολογία είναι ύποπτη εφόσον ξεκινήσει ξαφνικά και φυσικά εάν επαναλαμβάνεται. Επίσης αν ο σύντροφός σας δεν κοινωνικοποιείται γενικά με τους συναδέλφους τους, παρά μόνο όταν πάνε για ποτό, τότε ίσως χρειαστεί να το ψάξετε λίγο περισσότερο ώστε  να βεβαιωθείτε ότι δεν σας λέει ψέματα.

3. «Δεν με αφήνει ήσυχο η πρώην μου»

Εάν ο σύντροφός σας χρησιμοποιεί συνέχεια ως δικαιολογία την πρώην του ίσως πρέπει να το διερευνήσεις καλύτερα για να ανακαλύψεις τι ακριβώς συμβαίνει. Γιατί στην πραγματικότητα ο σύντροφό σας δεν χρειάζεται να κάνει κάτι που δεν θέλει, ακόμα και αν αυτό είναι ένας καφές με μια πρώην. Εάν δεν ήθελε να βγει μαζί της θα είχε αρνηθεί. 

4. «Ήμουν τόσο μεθυσμένος που δεν θυμάμαι τίποτα»

Το να είναι κάποιος μεθυσμένος δεν είναι ποτέ μια καλή δικαιολογία, ούτε δικαιολογεί ποτέ τη συμπεριφορά του. Εάν ο σύντροφός σας χρησιμοποιεί συνεχώς τη δικαιολογία ότι είναι μεθυσμένος και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα, τότε ίσως είναι απαραίτητη μια σοβαρή συζήτηση για τις συνήθειες κατανάλωσης ποτών.

5. «Δεν έχω ιδέα ποιος/α είναι»           

Εάν ο σύντροφός σας παίρνει σέξι μηνύματα στο κινητό από κάποιον που δεν γνωρίζετε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίζει ποιος του τα στέλνει. Το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για τυχαίες κλήσεις.

6. «Έγινε μόνο μια φορά»

Δεν έχει σημασία εάν σας απατήσει μια ή περισσότερες φορές. Η βλάβη έχει ήδη γίνει. Φυσικά εξαρτάται μόνο από εσάς εάν θα τον συγχωρέσετε ή όχι.

Τέλος μη ξεχνάτε ότι όσο και να θέλει ο άλλος να σας κάνει ότι είναι δικό σας φταίξιμο που σας απάτησε, δεν είστε εσείς οι υπεύθυνοι. Τίποτα δεν είναι δικός σας λάθος. Το να βιώνει κάποιος μια απιστία είναι απίστευτα οδυνηρό, όμως μπορεί να προσφέρει και ένα μάθημα για τις επόμενες σχέσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.