WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πείτε μας τον χαρακτήρα του να σας πούμε τι σεξ κάνει


12 Φεβρουαρίου 2018

okama10.jpg

Ατομιστής

Αν θέλει να είναι το επίκεντρο σε όλα τα θέματα, τότε πρόκειται για περίπτωση ατόμου που θέλει να ικανοποιεί τα δικά του θέλω. Οπότε μη ξαφνιαστείτε αν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του απόλαυση. Επίσης το πιο πιθανό είναι να μη θελήσει δεύτερο γύρο αφού στην καλύτερη περίπτωση επιλέγει να χαλαρώσει και στη χειρότερη να φύγει αμέσως μετά.

Ρομαντικός

Κάθε ραντεβού μαζί του είναι μια βραδιά ρομαντισμού και ποίησης. Πριν πάτε στο σπίτι του θα σας προτείνει να περπατήσετε και να απολαύσετε το φεγγάρι και σίγουρα όταν βρεθείτε στο κρεβάτι μαζί του θα κάνετε έρωτα και όχι σεξ. Θα είναι τρυφερός και γλυκός. Θα σας έχει αγκαλιά όλο το βράδυ και σίγουρα θα κάνετε σχέδια για την κοινή σας ζωή.

Gentleman

Είναι ο άντρας που σας ανοίγει πόρτα, σας πηγαίνει για φαγητό και σας δείχνει αμείωτο ενδιαφέρον; Τότε θα είναι έτσι ακριβώς καις το κρεβάτι. Θα προσέχει πώς θα σας πιάσει, αν κάτι δεν θα σας αρέσει θα σας ζητήσει συγνώμη και γενικά είναι ευγενικός περισσότερο από ό,τι χρειάζεται τη συγκεκριμένη στιγμή.

Κinky

Είναι ο χαρακτήρας που θέλει να δείχνει πολύ άντρας, σε σημείο που την πρώτη φορά μπορεί να σας τρομάξει. Πιθανότατα θα θέλει να ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά σε δημόσιο χώρο. Εκεί θα πρέπει να υποψιάζεστε τι θα ακολουθήσει στην πορεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.