WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι Γαλλίδες μας παραδίδουν μαθήματα σεξ


17 Φεβρουαρίου 2018

5587.jpg

Στο σεξ δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Στη Γαλλία τουλάχιστον δεν υπάρχει η πεποίθηση πως όσο μεγαλώνεις χάνεται η ερωτική επιθυμία. Μάλιστα μια έρευνα έδειξε ότι το 90% των Γαλλίδων άνω των 50 απολαμβάνουν το σεξ εξίσου, μπορεί και καλύτερα, με τις 20άρες.

Οι Γαλλίδες αγαπούν το ρομάντζο. Θέλουν να γοητεύσουν αλλά και να γοητευθούν από το αντίθετο φύλο. Με απλά λόγια πιστεύουν ότι μερικά πράγματα χρειάζονται το χρόνο τους για να ωριμάσουν, όπως το παλιό καλό κρασί.

Ο γάμος δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια σχέση. Όταν οι Γαλλίδες βρουν το άλλο τους μισό δεν σκέφτονται αμέσως να παντρευτούν, γιατί δεν καθορίζεται από την τελετή η αγάπη τους.  Αν αυτού μένουν αφοσιωμένες στο σύντροφό καθαρά από προσωπική επιλογή.

Όταν βρίσκεστε σε μια σχέση η οικειότητα και η άνεση που νιώθετε με τον άλλον μπορεί να σαμποτάρουν τον έρωτα. Ποιο είναι το μυστικό; Οι Γαλλίδες μας συμβουλεύουν να κρατάμε πάντα κάτι κρυφό. Και δεν εννοούν να έχετε μυστικά, αλλά σε πρακτικό επίπεδο να μη τα δείχνετε όλα γιατί έτσι είναι πιο σέξι. Για παράδειγμα σηκωθείτε από το κρεβάτι και βάλτε κάτι ανάλαφρο πάνω σας. Έτσι ο σύντροφός θα βλέπει μόνο όσα θέλετε εσείς και τα υπόλοιπα θα τα φαντάζετε. 

Τέλος οι Γαλλίδες είναι διεκδικητικές στο σεξ και δεν έχουν ταμπού και στερεότυπα. Με απλά λόγια δεν φοβούνται να διεκδικήσουν. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.