WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Με αυτές τις στάσεις θα έχετε τους πιο συγκλονιστικούς οργασμούς


11 Μαρτίου 2018

okama70.jpg

Καθίστε σταυροπόδι πάνω στο σύντροφό σας και περάστε τα χέρια σας γύρω του. Το κλειδί σε αυτή τη στάση είναι η επαφή με τα ματιά. Μπορείτε επίσης να τους ψιθυρίζετε στο αυτό και αναστενάζετε βαθιά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ξαπλώστε και οι δυο στο πλάι ο ένας απέναντι στον άλλο και σβήστε τα φώτα. Το μυστικό σε αυτή τη στάση είναι να νιώσετε το κορμί του άλλου δίπλα σας και να κινείστε και οι δυο με αργούς ρυθμούς. Η τριβή διεγείρει την κλειτορίδα και εγγυάται έναν συγκλονιστικό οργασμό.

Σηκώστε τα πόδια σας ψηλά. Είστε ξαπλωμένες στο κρεβάτι και εκείνος είναι από πάνω. Η διαφορά σε αυτή τη στάση είναι ότι σηκώνετε τα πόδια σας ψηλά και τα στηρίζετε στο στήθος σας και στους ώμους του συντρόφου σας καθώς σας πλησιάζει.  

Αιφνιδιάστε το σύντροφό σας. Ενώ εκείνος δουλεύει τον αιφνιδιάζετε ανεβαίνοντας πάνω του. Η στάση αυτή επιτρέπει βαθιά διείσδυση και θα σας απογειώσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.