Οι καλύτερες στάσεις αυνανισμού για να φτάσετε σε οργασμό

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018
pexels-photo-590487.jpeg

Σύμφωνα με μελέτες περισσότερο από το ήμισυ των γυναικών στην Αμερική αυτοϊκανοποιούνται τουλάχιστον μια φορά κάθε 3 μήνες και κυρίως οι ανύπαντρες. Και φυσικά πράττουν πολύ σωστά γιατί αυνανισμός μόνο καλό μπορεί να μας κάνει. Έτσι λοιπόν παρακάτω θα δούμε τις καλύτερες θέσεις για να έχουμε τη μέγιστη ευχαρίστηση.

Στο μπάνιο. Η κλειτορίδα είναι το κλειδί για να φτάσετε σε οργασμό. Ανάψτε μερικά κεριά, γεμίστε τη μπανιέρα, μπείτε μέσα και αγγίξτε την κλειτορίδα σας.

Στο πάτωμα, στο κρεβάτι, στον καναπέ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας δονητής και την καλή σας διάθεση. Αφήστε τη βαρύτητα να κάνει τη δουλειά της καθώς ο δονητής δημιουργεί αρκετή τριβή ώστε να φτάσετε στην κορύφωση.

Διαβάστε εδώ: Είναι αλήθεια ότι οι δυναμικές γυναίκες δεν κάνουν καλό σεξ;

Εάν είστε οπαδός του σεξ από πάνω τότε θα αγαπήσετε την παρακάτω στάση. Πάρτε ένα καθαρό μαξιλάρι και κρατήστε το κοντά στην κλειτορίδα σας. Εάν κάνετε τις σωστές κινήσεις τότε θα οδηγηθείτε σε έναν παραδεισένιο οργασμό.

Σε στάση κουτάλι. Ξαπλώσετε στη μια πλευρά και χρησιμοποιήστε και τα δυο χέρια ή πάρτε ένα δονητή. Αυτή η στάση είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή καθώς μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα μια αισθησιακή ταινία και να φτάσετε πιο γρήγορα στον οργασμό.

Διασταυρώστε τα πόδια σας. Ξαπλώστε κάπου άνετα, βάλτε το ένα πόδι πάνω στο άλλο και αγγίξτε τον εαυτό σας. Αυτή η στάση μπορεί να σας ερεθίσει και να φτάσετε στην κορύφωση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα