WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι κυριότεροι λόγοι για να κάνετε σεξ με έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα


1 Απριλίου 2018

jasper-graetsch-546255-unsplash24868.jpg

Νιώθει αυτοπεποίθηση

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία άντρας είναι αρκετά άνετος με το σώμα του. Έχει ήδη περάσει την περίοδο αμηχανίας και πλέον έχει βρει τις ισορροπίες του, κάτι που εκπέμπει και στη σεξουαλική πράξη. Γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να σας προσφέρει και δεν νιώθει την ανάγκη για επιβεβαίωση και αποδοχή.

Είστε άνετες μαζί του

Επειδή είναι τόσο ασφαλής νιώθετε και εσείς άνετες όταν βρίσκεστε μαζί του. Δεν ανησυχείτε ότι θα αναλύσει τα ελαττώματά σας ούτε ότι θα σας κριτικάρει, με αποτέλεσμα να νιώθετε ελεύθερες και να απολαμβάνετε το σεξ μαζί του.

Διαβάστε εδώ: Με αυτό το κόλπο θα έχετε συνέχεια οργασμό

Η εμπειρία είναι πολλή σημαντική

Ο νέος άντρας μπορεί να έχει ενέργεια, όμως του λείπει η εμπειρία την οποία κατέχει ο μεγαλύτερος σε ηλικία που γνωρίζει πώς και πότε πρέπει να τη χρησιμοποιήσει. Είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερός σας όμως μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία.

Δεν θέλει να παίξει παιχνίδια

Ο μεγαλύτερος άντρας γνωρίζει τι θέλει και θα σας το εκφράσει από την πρώτη γνωριμία. Εάν δεν ενδιαφέρεται για δεσμεύσεις, δεν θα διστάσει να σας το κάνει γνωστό. Αν ψάχνει για κάτι σοβαρό πάλι δεν θα διστάσει να σας το πει. Γενικά δεν του αρέσει να δημιουργεί εντυπώσεις και να παίζει παιχνίδια.

Είναι έτοιμος να σας ακούσει

Ο μεγαλύτερος άντρας θέλει να σας ευχαριστήσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και για αυτό είναι έτοιμος να ακούσει τι μπορεί να κάνει για να φτάσετε στην κορύφωση. Θέλει να μάθει όλες τις φαντασιώσεις σας και ελπίζει να του τις εκμυστηρευτείτε χωρίς φραγμούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.