WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το μυστικό για καλύτερο σεξ βρίσκεται στην κουζίνα σας


15 Απριλίου 2018

brooke-winters-579060-unsplash.jpg

Το μαγικό αυτό συστατικό δεν είναι άλλο από το βρώσιμο λάδι καρύδας το οποίο εκτός από τη μαγειρική μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μασάζ αλλά και κατά τη διάρκεια της στοματικής πράξης. Το λάδι καρύδας είναι επίσης ιδανικό για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση γατί λόγω της ξηρότητας μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σαν λιπαντικό. Παρόλα αυτά είναι χρήσιμο και στις πιο νέες γυναίκες αφού μπορούν και εκείνες να χρησιμοποιήσουν το λάδι καρύδας για να λιπάνουν τον κόλπο τους και να απολαύσουν την ερωτική πράξη.

Διαβάστε εδώ: Πώς μπορείτε να φτάσετε σε οργασμό χωρίς να βγάλετε τα ρούχα σας

Εκτός από τη σεξουαλική επαφή  μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το βρώσιμο λάδι καρύδας εάν έχετε ερεθισμένο κόλπο. Βάλτε μια μικρή ποσότητα στα εσωτερική χείλη και θα παρατηρήσετε άμεση ανακούφιση. Επαναλάβετε μερικές φορές μέσα στην ημέρα και μετά από ντους μέχρι να φύγει ο ερεθισμός.

Εάν έχετε ευαίσθητο κόλπο ή είστε επιρρεπείς σε λοιμώξεις μπορείτε να δοκιμάσετε μια μικρή ποσότητα. Παρόλα αυτά είναι πάντα προτιμότερο να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.