WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι πιο περίεργοι τρόποι για να έχετε οργασμό χωρίς να κάνετε σεξ


25 Απριλίου 2018

andreea-chidu-507733-unsplash.jpg

Όταν κοιμάστε

Μπορεί να έχετε οργασμό στον ύπνο σας χωρίς να υπάρχει καμία σεξουαλική δραστηριότητα. Ένα δείτε ένα όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο ο κόλπος σας υγραίνεται και έχετε την αίσθηση ότι βιώνετε οργασμούς ενώ κοιμάστε.

Όταν κάνετε γιόγκα

Στη γιόγκα υπάρχει μια θέση που ονομάζεται Mula Bandha και είναι ένας τρόπος σύσφιξης των μυών της πυέλου. Μερικές φορές αυτή η στάση μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική διέγερση και να τελικά να φτάσετε σε οργασμό.

Διαβάστε εδώ: Τι αγχώνει τους άντρες την ώρα του σεξ

Με τη σκέψη

Μπορείτε πραγματικά να έχετε οργασμό μόνο με τις σκέψεις. Αυτό συμβαίνει εάν μάθετε να αναπνέετε αργά και αν φαντασιώνεστε κάτι που σας διεγείρει. Χαλαρώσετε και εξερευνήστε το σώμα σας.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης

Εκτός από τη γιόγκα μπορείτε να βιώσετε έναν οργασμό κάνοντας και άλλου είδους ασκήσεις. Ορισμένες κινήσεις μπορεί να ενεργοποιήσουν τους ίδιους μύες που σχετίζονται με τους οργασμούς και να σας οδηγήσουν σε αυτούς κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal Sexual and Relationship Therapy  έδειξε ότι το 51 τοις εκατό των γυναικών βίωσαν έναν οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.