WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς θα φτάσετε στη μέγιστη απόλαυση κάνοντας Ταντρικό σεξ


29 Απριλίου 2018

toa-heftiba-493467-unsplash.jpg

Το ταντρικό σεξ βασίζεται σε κάποιες αρχές τις οποίες και πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να διεγείρετε όλες τις αισθήσεις σε σημείο που δεν φαντάζεστε.

Η ατμόσφαιρα

Είναι σημαντικό να προετοιμάσετε το χώρο που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Τοποθετήσετε κεράκια, χαμηλώστε τα φώτα και βάλτε μια χαλαρωτική μουσική. Σκοπός είναι να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα.

Ετοιμάστε τον εαυτό σας ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι προς την ερωτική απόλαυση, πρέπει να δημιουργήσετε μια ιεροτελεστία. Για παράδειγμα μπορείτε να γεμίσετε τη μπανιέρα σας και να μπείτε μέσα ΄γ να βάλετε κρέμα σε όλο σας το σώμα. Στη συνέχεια φορέσετε κάτι άνετο ώστε να μη σας περιορίζει στις κινήσεις ή αν προτιμάτε μπορείτε να είστε γυμνές.

Διαβάστε εδώ: Τι αγχώνει τους άντρες την ώρα του σεξ

Η επαφή

Καθίστε αναπαυτικά απέναντι στο σύντροφό σας και κοιταχτείτε στα μάτια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι λογικό στην αρχή να νιώσετε άβολα, όμως μην τα παρατήσετε αντ αυτού συνεχίστε να κοιτάζεστε. Μόλις αισθανθείτε και οι δυο άνετα τότε μόνο έχετε πετύχει τη σύνδεση. Και φυσικά αυτός είναι ο στόχος. Η αίσθηση της απόλυτης σύνδεσης η οποία είναι απαραίτητη για να απολαύσετε το ταντρικό σεξ.

Η αναπνοή

Εισπνεύστε και εκπνεύστε μαζί με το σύντροφό σας και ενώ κοιτάζεστε στα μάτια. Μόλις συγχρονίσετε τις αναπνοές σας αρχίστε να μιλάτε στον αγαπημένο σας, λέγοντας του όμορφα λόγια και ένα θέλετε μπορείτε να ακουμπήσετε τα χέρια σας στο στήθος του ώστε να νιώσετε τους χτύπους της καρδιάς του. Ξεπεράστε τα ταμπού και μιλήστε ελεύθερα για το σεξ και για ό,τι σας δίνει ευχαρίστηση.

Αρχίστε να φιλιέστε

Τα φιλιά στο ταντρικό σεξ δεν είναι όπως τα κοινά φιλιά, είναι και αυτά ταντρικά. Ακουμπήστε τα χείλη σας ελαφρώς ανοιχτά και αρχίστε να αναπνέετε μαζί, ανταλλάσοντας τις ανάσες σας. Μόνο έτσι θα πετύχετε ένα απαλό, αργό και αισθησιακό φιλί.

Μασάζ και ερωτογενείς ζώνες

Ξεκινήστε να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον και να χαϊδεύετε απαλά τις ερωτογενείς ζώνες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι ύφασμα ή ένα φτερό. Όμως κάντε υπομονή γιατί ακόμα δεν έχει φτάσει η ώρα της σεξουαλικής επαφής. Το ταντρικό μασάζ δεν έχει σκοπό την κορύφωση, οπότε μην προσπαθείτε να φέρετε τον σύντροφο σας σε οργασμό. Εξάλλου η συνουσία δεν είναι το επίκεντρο του ταντρικού σεξ, είναι απλά μια από τις πιθανές επιλογές που έχετε κάνοντας αυτό το ταξίδι. Αν αποφασίσετε να κάνετε σεξ τότε προχωρήστε σιγά σιγά, επιλέξετε στην αρχή μια στάση που αρέσει και στους δύο, κατά προτίμηση να είναι μια που σας επιτρέπει την επαφή με τα μάτια. Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσετε τη σύνδεση που αποκτήσατε μέχρι τώρα. Αν θέλετε μπορείτε να αλλάζετε στάσεις, ώστε να αυξήσετε τη σεξουαλική απόλαυση. Η πρόοδος προς την κορύφωση πρέπει να γίνεται σταδιακά, ώστε να καθυστερείτε όσο πιο πολύ μπορείτε τον οργασμό.

Κορύφωση και χαλάρωση

Είναι σημαντικό τη στιγμή της κορύφωσης να είστε χαλαρές. Όταν νιώσεετε ότι φτάνετε σε οργασμό πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο. Και τέλος μη ξεχνάτε ότι η φιλοσοφία του Τάντρα έγκειται στην παράταση της διέγερσης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.