WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι πραγματικά θέλει ο σύντροφός μας από εμάς


3 Μαΐου 2018

adults-beard-blur-573563.jpg

Μιλήστε του απλά και ξεκάθαρα. Μπορεί οι λεπτομέρειες να έχουν ενδιαφέρουν αλλά μάλλον αφορούν μόνο εσάς και όχι εκείνον. Αν θέλετε να του πείτε πώς περάσατε την ημέρα σας, αρκεστείτε στα απολύτως βασικά. Θα το εκτιμήσει δεόντως.

Παινέψτε τον. Οι περισσότεροι άντρες μεγαλώνουν με αυτοπεποίθηση και πολλές φορές η συμπεριφορά τους μοιάζει με εκείνη των μικρών παιδιών. Άρα εάν τους επικροτείτε και τους φροντίζετε τότε νιώθουν πολύ όμορφα. 

Διαβάστε εδώ: Πώς θα φτάσετε στη μέγιστη απόλαυση κάνοντας Ταντρικό σεξ

Γελάστε μαζί του. Το χιούμορ στη γυναίκα είναι αρκετά σέξι και γοητεύει πολύ έναν άντρα. Μη διστάζετε λοιπόν να γελάτε με τα αστεία του, αρκεί βέβαια να μην το παρακάνετε.

Πείτε του ξεκάθαρα τι σας αρέσει να κάνετε στο κρεβάτι. Οι άντρες αρέσκονται να ακούν τι θέλετε απ’ αυτούς στο σεξ αφού τους είναι δύσκολο να διαβάσουν το μυαλό σας.

Ανάψτε τα φώτα την ώρα που κάνετε σεξ. Δείξτε ότι έχετε αυτοπεποίθηση και θα τον κερδίσετε. Επιστρατεύστε την θηλυκότητα και τον αισθησιασμό σας και αιφνιδιάστε τον ευχάριστα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.