WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η δύναμη που έχει το φιλί στο μέτωπο


8 Μαΐου 2018

mari-lezhava-418317-unsplash.jpg

Ένα φιλί στο μέτωπο μπορεί να μεταφέρει πολύ νόημα δεδομένου ότι δίνεται σε όλους τους ανθρώπους από τους γονείς, τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους αλλά και στους εραστές. Υπάρχει όμως ένας βασικός λόγος που το φιλί στο μέτωπο δεν είναι μόνο μια απλή πράξη, αλλά κάτι περισσότερο. 

Οι γονείς και γενικά οι συγγενείς φιλάνε συνήθως τα παιδιά στο μέτωπο για να τους ευχηθούν να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα. Με αυτή την κίνηση τα κάνουν να νιώθουν μια σιγουριά και ότι έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Όμως το φιλί στο μέτωπο έχει μεγαλύτερο βάθος από όσο οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να συνειδητοποιήσουν. Κατά μία έννοια, είναι σαν να φιλάτε τη ψυχή του ατόμου.

Διαβάστε εδώ: Τελικά γιατί τσακώνονται τα ζευγάρια;

Στο μέτωπο βρίσκεται το τρίτο μάτι που αντιστοιχεί στο τσάκρα του μετώπου. Το τρίτο μάτι είναι το κέντρο της Σοφίας και συχνά συνδέεται με τη φώτιση και την ευαισθητοποίηση. Όταν λοιπόν σας φιλάνε στο μέτωπο νιώθετε μια αίσθηση αφύπνισης, αναζωογόνησης και ασφάλειας. 

Ένα φιλί στο τρίτο μάτι θα θα τονώσει την επίφυση καθώς και την υπόφυση και θα απελευθερωθεί η μελατονίνη, μια ορμόνη που μας βοηθάει να κοιμόμαστε καλά. Πιθανόν όταν ήσασταν μικρά παιδιά η μαμά σας, σας φιλούσε στο μέτωπο. Πώς νιώθατε; Σίγουρα το συναίσθημα ήταν υπέροχο. Και έτσι είναι ειδικά όταν γίνεται από ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Την επόμενη λοιπόν φορά δοκιμάστε να δώσετε στον αγαπημένο σας ένα φιλί στο μέτωπο για καληνύχτα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.