WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να αποτρέψετε την πρόωρη εκσπερμάτωση του συντρόφου σας


9 Μαΐου 2018

okam5z0.jpg

Έρευνες έχουν δείξει ότι τουλάχιστον το 29% των αντρών αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα κάποια στιγμή της ζωής τους, με αποτέλεσμα να μειώνεται η αυτοπεποίθησή τους. Έτσι λοιπόν εάν θέλετε να βοηθήσετε το σύντροφό σας να ξεπεράσει την πρόωρη εκσπερμάτωση διαβάστε παρακάτω.

Εντάξτε στη διατροφή το σαφράν και τα αμύγδαλα. Το σαφράν είναι ένα ήπιο αφροδισιακό που βοηθάει στη βελτίωση της λίμπιντο και τα αμύγδαλα περιέχουν σελήνιο, ψευδάργυρο, και βιταμίνη Ε που συμβάλουν στη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας. Επίσης ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο που βοηθάει στην παραγωγή ορμονών του φύλου των ανδρών και μπορεί να ενισχύσει τη λίμπιντο. Σε ένα μπλέντερ, προσθέστε 10 αμύγδαλα και 1 φλιτζάνι γάλα, με λίγο σαφράν. Πείτε στο σύντροφό σας να πίνει αυτό το μείγμα κάθε μέρα πριν κοιμηθεί.

Διαβάστε εδώ: Τελικά γιατί τσακώνονται τα ζευγάρια;

Το ζίντζερ με μέλι μπορεί επίσης να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν πρόωρη εκσπερμάτωση, αφού συμβάλει στην αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή του πέους. Επιπλέον το μέλι είναι ένα φυσικό αφροδισιακό που αυξάνει τη λίμπιντο.

Πράσινα κρεμμύδια. Πώς μπορούν τα κρεμμύδια να βοηθήσουν την πρόωρη εκσπερμάτωση; Κι όμως οι αφροδισιακές ιδιότητες που έχουν παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποφυγή  των σεξουαλικών προβλημάτων στους άνδρες.

Σπαράγγια. Συγκεκριμένα οι ρίζες από τα σπαράγγια έχουν αφροδισιακές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του προβλήματος της πρόωρης εκσπερμάτωσης στους άνδρες. Τα σπαράγγια είναι πλούσια σε φυλλικό οξύ, μια βιταμίνη Β που βοηθά στην αύξηση της παραγωγής ισταμίνης, η οποία είναι σημαντική για τη σεξουαλική υγεία στους άντρες.

Διαλογισμός. Η βαθιά εισπνοή και εκπνοή είναι ένα είδος διαλογισμού που διατηρεί τον έλεγχο της πρόωρης εκσπερμάτωσης και βελτιώνει τη λίμπιντο.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.