Αυτά τα ζώδια είναι καλύτερα να είναι φίλοι παρά εραστές

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018
pablo-heimplatz-257552-unsplash.jpg

Καρκίνος και Τοξότης

Οι Καρκίνοι συνήθως επενδύουν πολύ σε μια σχέση χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα.  Αυτού του είδους οι άνθρωποι αγαπάνε με όλη τους τη ψυχή και θέλουν πάντα να προστατεύουν τους αγαπημένους τους. Οι Τοξότες από την άλλη μεριά είναι πιο ανέμελοι και όταν βρίσκονται σε μια σχέση δεν καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια. Ωστόσο εάν αυτά τα δυο ζώδια συνάψουν σοβαρή σχέση, τότε έχουν μεγάλες πιθανότητες να δυστυχήσουν.

Δίδυμοι και Αιγόκεροι

Οι Δίδυμοι είναι το είδος των ανθρώπων που δεν δίνουν μεγάλη σημασία στο τι συμβαίνει γύρω τους. Είναι πολύ πιθανό εσείς να τους μιλάτε και το μυαλό τους να ταξιδεύει αλλού. Αυτού του είδους οι άνθρωποι τείνουν να δημιουργούν ένα δικό τους μικρόκοσμο. Από την άλλη πλευρά οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι που αναζητούν μεγάλη προσοχή από τους γύρω τους. Δεν είναι πολύ εύκολο ούτε είναι όλοι σε θέση να χειριστούν έναν Αιγόκερο. Όταν λοιπόν αυτά τα δυο ζώδια μπουν σε μια σχέση, ο ρομαντισμός εξαφανίζεται και τελικά γίνονται δυο ξένοι.

Διαβάστε εδώ: Πες μου πόσες φορές την εβδομάδα κάνεις σεξ να σου πω τι θα πάθεις

Λέων και Ταύρος

Οι πιο αισιόδοξοι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη είναι οι Λέοντες. Είναι επίσης πολύ πιστοί και τείνουν να αγαπάνε βαθιά τους ανθρώπους που γνωρίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που θέλουν να εμπιστεύονται όλα τους τα μυστικά σε άλλους. Ένας Λέων μπορεί να γίνει πολύ καλός φίλος με έναν Ταύρο, ωστόσο η κατάσταση αλλάζει εφόσον γίνουν ζευγάρι. Και αυτό γιατί οι Ταύροι γίνονται δυστυχισμένοι εάν δεν παίρνουν την αμέριστη προσοχή από το σύντροφό τους, κάτι που δεν μπορεί να τους το παρέχει ο Λέων.

Ζυγός και Λέων

Ο Ζυγός είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τη ζωή του για τον σύντροφό του. Αυτοί οι τύποι προσδοκούν το ίδιο επίπεδο δέσμευσης και από το έτερο ήμισυ. Εάν δεν τους δοθεί το ίδιο, προτιμούν να αποχωρήσουν από τη σχέση. Ο Λέων από την άλλη πλευρά είναι πιστός σε μια σχέση όμως δεν επενδύει τόσο πολλά και φυσικά αυτό δεν είναι αποδεκτό από το Ζυγό που αναμένει να είναι στο επίκεντρο. Ωστόσο, ως φίλοι ταιριάζουν απόλυτα.