WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους


23 Μαΐου 2018

josh-peterson-381191-unsplash.jpg

Η αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας συνδέεται με την ηλικία και με τα επίπεδα ορμονών. Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει πως όταν η γυναίκα διανύει τη δεκαετία των 30 απολαμβάνει το σεξ. Αυτό μάλλον οφείλεται στο βιολογικό ρολόι το οποία προσπαθεί να την ενημερώσει ότι ο χρόνος για να κάνει παιδιά εξαντλείται, έτσι αυξάνεται και η πιθανότητα να θέλει να κάνει περισσότερο σεξ.

Διαβάστε εδώ: Τι σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σεξ

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως η σεξουαλική επιθυμία μειώνεται με το χρόνο και κυρίως αυτό αφορά τις γυναίκες μιας συγκεκριμένης ηλικίας. Αυτή η πεποίθηση μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα απέναντι στο σεξ. Ωστόσο ανακαλύπτουμε πως το σώμα μας αναζητάει την ικανοποίηση ασχέτως ηλικίας. Έτσι οι γυναίκες μπορεί να είναι σεξουαλικά ενεργές ακόμα και όταν μπουν στην εμμηνόπαυση. Μπορεί επίσης κάποιες γυναίκες να έχουν συνέχεια αυξημένη τη σεξουαλική τους επιθυμία ενώ κάποιες άλλες να μην έχουν όρεξη για σεξ σε κάποια στάδια της ζωής τους, είτε λόγω μιας εγκυμοσύνης, ή επειδή απέκτησαν παιδιά είτε λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων που ολοένα και μεγαλώνουν.

Τέλος πρέπει να επισημάνουμε πως ανάλογα με το πότε νιώθει σίγουρη και άνετη μια γυναίκα με τη σχέση της απολαμβάνει και καλύτερα τη σεξουαλική πράξη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.