WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι σεξ κάνουν 5 τύποι γυναικών


29 Μαΐου 2018

katy-belcher-342054-unsplash.jpg

Εργαζόμενη γυναίκα. Η εργαζόμενη γυναικά έχει περιορισμένο χρόνο, είναι μονίμως σε ένταση και άγχος. Το σεξ αντιμετωπίζεται περισσότερο ως βιολογική ανάγκη παρά ως πράξη πάθους. Ο συγκεκριμένος τύπος γυναίκας δεν έχει χρόνο για συναισθηματισμούς και φυσικά το τελευταίο που θέλει είναι να βάλει ακόμα ένα πρόβλημα στο κεφάλι της.

Φοιτήτρια. Ανέμελη, χαλαρή και ανοιχτή για νέες εμπειρίες. Στην διάρκεια της φοιτητικής ζωής όλα είναι διαφορετικά και κυλούν σε άλλους ρυθμούς. Κατάλληλο μέρος για σεξ δεν υπάρχει, όλα είναι τα μέρη είναι ιδανικά.

Διαβάστε εδώ: 6+1 περίεργα σημάδια που δείχνουν ότι έχετε κατάθλιψη

Μητέρα-Σύζυγος. Το σεξ στην περίπτωση αυτή γίνεται επετειακό και συγχρόνως ενοχικό. Για τα παντρεμένα ζευγάρια μετά τη γέννηση των παιδιών τους, η ερωτική τους ζωή αλλάζει. Επιλέγουν να κάνουν σεξ όταν τα παιδιά λείπουν. Η κρεβατοκάμαρα και μόνο αποτελεί για τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια, το μέρος συνεύρεσης.

Ερωμένη. Ο ρόλος της ερωμένης είτε πρόκειται για παράνομο είτε όχι κρύβει ένα και μόνο σκοπό τη σχέση. Το σεξ είναι πάντοτε απολαυστικό, χωρίς ταμπού και με τις σωστές δόσεις πάθους και έντασης. Ανάλογα τώρα με το αν είναι παράνομο ή όχι εξαρτάται και το μέρος. Οι σύντροφοι εξαρτώνται και αυτοί από την νομιμότητα της σχέσης.

Single. Ελεύθερη και ωραία. Επιλέγει μόνο τους ωραίους τύπους και παίζει επιθετικά. Το σεξ είναι απολαυστικό μαζί της καθώς ξέρει ακριβώς τι θέλει, απόλαυση. Το σπίτι της δεν είναι πότε ο κατάλληλος χώρος καθώς θέλει να είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη να φύγει όποτε θελήσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.