WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτές είναι οι ερωτογενείς ζώνες του κάθε ζωδίου


12 Ιουνίου 2018

marcelo-matarazzo-287570-unsplash.jpg

Κριός

Το ευαίσθητο σημείο του Κριού είναι το κεφάλι του. Χαιδέψε του τα μαλλιά ή κάνε ένα μασάζ στο πρόσωπό του και θα τον απογειώσεις. Όποιο σημείο του κεφαλιού του και αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι να μετατραπεί σε ενεργό ηφαίστειο.

Ταύρος

Η αχίλλειος πτέρνα του Ταύρου είναι ο λαιμός. Αν λοιπόν θέλεις να του ανεβάσεις τη λίμπιντο δεν έχεις παρά να του κάνεις ένα αισθησιακό μασάζ στον αυχένα.

Δίδυμοι

Η ερωτογενής ζώνη των Διδύμων είναι τα χέρια. Φίλησε τα δάχτυλα τους και γρατζούνισε τους τρυφερά με τα νύχια σας κατά μήκος του μπράτσου. Μπορεί ο Δίδυμος να είναι εγκεφαλικός, όμως με τις κατάλληλες κινήσεις θα αφήσει στην άκρη για λίγο την πνευματική επαφή.

Καρκίνος

Οτιδήποτε βρίσκεται κοντά στο στήθος τον τρελαίνει. Εάν θέλεις να απογειώσεις έναν Καρκίνο, πες του να ξαπλώσει και χάιδεψε το στέρνο και το στήθος του με απαλές κινήσεις.

Λέων

Η πλάτη είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του Λέοντα. Εάν καταφέρεις να του τρίψεις την πλάτη, θα σου παραδοθεί χωρίς καμία αντίσταση.

Παρθένος

Η ερωτογενής ζώνη του Παρθένου είναι η κοιλιά του. Εάν δώσεις τρυφερά φιλιά σε εκείνη την περιοχή, θα καταφέρεις να κάνεις το ψυχρό Παρθένο να πάρει φωτιά.

Διαβάστε εδώ: Αυτοί είναι οι καλύτεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου

Ζυγός

Ο Ζυγός θα γίνει ηφαίστειο εάν του χαϊδέψεις τα οπίσθια. Ξεκίνα από το στομάχι και δώσε έμφαση χαμηλά στη μέση του κοντά στα οπίσθια.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θέλουν να μπουν κατευθείαν στο θέμα γι αυτό και το ευαίσθητο σημείο τους είναι τα γεννητικά όργανα. Για να ανεβάσεις λοιπόν τη λίμπιντο ασχολήσου με αυτή τη περιοχή, αρκεί να μην κάνεις άγαρμπες κινήσεις.

Τοξότης

Οι μηροί είναι η περιοχή που θα ξεκλειδώσει το ερωτικό πάθος στον Τοξότη. Αρκεί ένα απαλό μασάζ και θα σου παραδοθεί αμαχητί.

Αιγόκερως

Το ευαίσθητο σημείο του Αιγόκερου είναι τα γόνατα. Έτσι λοιπόν εάν θέλεις να ευχαριστήσεις έναν Αιγόκερω φίλησε τον τρυφερά στην περιοχή πίσω από τα γόνατα.

Διαβάστε εδώ: Αυτοί είναι οι χειρότεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου

Υδροχόος

Οι γάμπες είναι το σημείο που θα κάνει τον Υδροχόο να υποκύψει στις ερωτικές σου διαθέσεις χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Ιχθείς

Το μυστικό για να ανάψεις έναν Ιχθύ είναι να ασχοληθείς με τα δάχτυλά του. Και εάν θέλεις να τον κάνεις ηφαίστειο αρκεί να πάρεις ένα φτερό και να του γαργαλήσεις τα πόδια του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.