WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς το σπίτι μπορεί να σκοτώσει την διάθεσή σας για σεξ


RKPT

24 Ιουνίου 2018

227313-p1nwbu-777.JPG

Η ακαταστασία. Όταν μπαίνετε στο σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα και αντικρίζετε πεταμένα ρούχα στον καναπέ και σωρό από περιοδικά στο κρεβάτι, το τελευταίο που θα σκεφτείτε είναι το σεξ. Ένα ακατάστατο σπίτι είναι αντισεξουαλικό και δεν σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε και να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας.

Το τρίτο πρόσωπο στην κρεβατοκάμαρα. Πρέπει να το έχετε ακούσει πολλές φορές, αλλά σίγουρα το έχετε αγνοήσει: αποσυνδέστε την τηλεόραση από την κρεβατοκάμαρά σας. Ναι η τηλεόραση είναι το τρίτο πρόσωπο όταν βρίσκεστε ξαπλωμένοι με το σύντροφό σας και σίγουρα το τελευταίο που θέλετε τη συγκεκριμένη στιγμή είναι οι παρεμβολές.

Διαβάστε εδώ: Τι θα σας συμβεί εάν σταματήσετε να κάνετε σεξ

Οι οικογενειακές φωτογραφίες στο κομοδίνο. Σίγουρα αγαπάτε τους γονείς σας, τα παιδιά σας και τα αδέλφια σας, καλύτερα όμως να κρατήσετε τις φωτογραφίες τους μακριά από την κρεβατοκάμαρα. Μόνο η σκέψη ότι σας παρακολουθούν κατά τη διάρκεια της πράξης είναι τελείως αντισεξουαλικό.

Το διαδίκτυο. Σίγουρα πλέον δεν είναι πολύ εύκολο να μην μπεις στο ίντερνετ ακόμα και όταν βρίσκεσαι σπίτι. Καλό είναι όμως η τεχνολογία να μένει εκτός κρεβατοκάμαρας, γιατί σας απομονώνει από τον αγαπημένο σας και σκοτώνει την ερωτική διάθεση. Προσπαθήστε να απενεργοποιείτε το κινητό σας πριν πέσετε στο κρεβάτι, ώστε να δώσετε όλη την προσοχή σας στο έτερο ήμισυ.

Φέρνετε τη δουλειά του γραφείου στο σπίτι. Και το κάνετε οι περισσότεροι. Όμως το γραφείο είναι γραφείο και οι υποχρεώσεις που το αφορούν καλό είναι να παραμένουν εκεί, διαφορετικά έχετε χάσει το παιχνίδι. Όταν φέρνετε τη δουλειά στο σπίτι ταυτόχρονα σταματάει και η επικοινωνία με το έτερο σας ήμισυ.

Τα παραπάνω είναι μερικά παραδείγματα που μας δείχνουν πώς το σπίτι μπορεί να σταθεί εμπόδιο της σεξουαλικής μας ζωής και από φωλιά του έρωτα να μετατραπεί σε ένα τοξικό περιβάλλον. Αν όμως τα αποφύγετε τότε θα καταφέρετε να κρατήσετε τη φλόγα αναμμένη και τη λίμπιντο ανεβασμένη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.