5 πράγματα που κάθε γυναίκα εύχεται να έκαναν οι άντρες στο κρεβάτι

The Jennettes
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
photo-1504194569341-48a2e831a3a7.jpg

Οι γυναίκες έχουμε διάφορες απαιτήσεις, όπως για παράδειγμα, ίσα δικαιώματα και την δυνατότητα να μπορούμε να περπατάμε στον δρόμο, το βράδυ, ανενόχλητες. Έχουμε επίσης και μερικές απαιτήσεις, όσον αφορά το σεξ -κάποιες επιθυμίες που μπορεί μερικοί άντρες να μην καταλαβαίνουν πάντα ή ενδεχομένως να μην τις εκφράζουμε και τόσο συχνά. Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως δεν τις σκεφτόμαστε. Δείτε παρακάτω τα 5 πράγματα που κάθε γυναίκα εύχεται να έκανε ο σύντροφός της στο κρεβάτι:

1. Δώστε προσοχή στα προκαταρκτικά

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μία γυναίκα χρειάζεται γύρω στα 20 λεπτά για να διεγερθεί ερωτικά. Όσο περισσότερο χρόνο περάσετε στα προκαταρκτικά, τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν το αίμα να κυκλοφορήσει στα γεννητικά όργανα, αλλά και οι ορμόνες της απόλαυσης να έχουν αρκετό χρόνο να κυκλοφορήσουν στο σώμα. Τα προκαταρκτικά βοηθούν την απελευθέρωση ντοπαμίνης και οξυτοκίνης, ορμόνες οι οποίες συνδέονται με το κίνητρο και το συναισθηματικό δεσμό.

2. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε εκείνη

Σύμφωνα με το Kinsey Institute, οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν τη κλιμάκωση αφού πάρουν μέρος σε μία ποικιλία σεξουαλικών φάσεων, συμπεριλαμβανομένου του στοματικού σεξ. Κάτι το οποίο δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε απόλυτα στην ευχαρίστησή της, δίνοντας το παράδειγμα ενός καλού και ανιδιοτελή συντρόφου.

3. Δώστε περισσότερη προσοχή στους οργασμούς της

Το διεισδυτικό σεξ δεν χαρίζει πάντα οργασμό σε μία γυναίκα. Προσπαθείστε να την φέρετε σε κλιμάκωση πριν το διεισδυτικό σεξ -έτσι ώστε να μην υπάρχει έξτρα πίεση κατά τη διάρκεια και να είναι απολαυστικό και για τους δύο.

4. Χρησιμοποιήστε sex toys

Παρά την κοινή γνώμη, τα sex toys και το σεξ μπορούν να συνεργαστούν για έναν κοινό σκοπό. Όπως αναφέραμε και πριν, η διείσδυση δεν οδηγεί πάντα σε οργασμό. Κι αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή με αυτόν τον τρόπο δεν διεγείρεται πάντα η κλειτορίδα. Όπως δείχνουν οι έρευνες, ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών χρειάζονται κλειτοριδική διέγερση για να φτάσουν την κορύφωση. Γι' αυτό, δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να χρησιμοποιήσετε sex toys, ενώ στην αγορά υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα για αυτόν τον σκοπό.\

5. Ζήστε τη στιγμή μετά το σεξ

Αυτό είναι σημαντικό. Το σεξ δεν ξεκινά με τη στύση του πέους και τελειώνει με την εκσπερμάτωση. Ξέρουμε πως μπορεί να νιώθετε νυσταγμένοι, αλλά, παρακαλούμε, βάλτε τα δυνατά σας και κρατήστε τη σύντροφό σας για λίγο αγκαλιά. Είναι ένας όμορφος τρόπος να συμπεριφερθείτε μετά το σεξ. Όπως θα σας πουν πολλές γυναίκες, δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο sexy από έναν άνδρα που αποφεύγει τέτοιου είδους συναισθηματικά συνθήματα. Αυτές οι στιγμές μετά το σεξ είναι σημαντικές για να χτιστεί οικειότητα -μπορείτε να μείνετε ξύπνιοι για μερικά λεπτά.

Δείτε ακόμη: 10 ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί κάνουν πραγματικό σεξ