5 γυναίκες αποκαλύπτουν το μεγαλύτερο μάθημα που πήραν από την πρώτη τους σχέση

The Jennettes
Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018
brooke-cagle-65601-unsplash.jpg

Όταν μία ιστορία αγάπης τελειώνει, καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι, τουλάχιστον, πήραμε κάποιο μάθημα. Και αυτό το μάθημα θα καθορίσει τη συμπεριφορά που θα έχουμε στους επόμενους δεσμούς μας. Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι το πιο καθοριστικό, ήταν εκείνο που μας δίδαξε ο πρώτος μας σύντροφος – αυτός της εφηβείας, που θεωρούσαμε ότι θα είναι για πάντα στο πλευρό μας και, κάθε φορά που μιλούσαμε με τις φίλες μας, φανταζόμασταν ένα κοινό μέλλον.

Εκείνη τη σχέση θα τη θυμόμαστε όσα χρόνια κι αν περάσουν, είτε μας άφησε όμορφη γεύση στο τέλος, είτε όχι. Παρακάτω, 5 γυναίκες αποκαλύπτουν τι έμαθαν μετά το τέλος της:

1.  «Να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Εάν περάσουν δύο εβδομάδες και δούμε ότι δεν έχουμε τίποτα κοινό, πρέπει να φεύγουμε. Δεν πρόκειται ξαφνικά να ταιριάξουμε, μετά από καιρό.»

2. «Η πρώτη σχέση δεν πρέπει να είναι και η τελευταία. Πριν διαλέξουμε τον άνδρα της ζωής μας, πρέπει να πληγωθούμε, να κλάψουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.»

3. «Έμαθα να ερωτεύομαι.»

4. «Έμαθα ότι ποτέ δε θα είμαι αρκετά καλή για το λάθος άνθρωπο. Επίσης, να μιλάω για τα συναισθήματά μου. Δεν πρέπει να διστάζουμε να εκφράσουμε τα θέλω μας, για να δούμε εάν βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον άλλο.»

5. «Τι μου δίδαξε η πρώτη μου σχέση; Ότι υπάρχει μία τρίμηνη περίοδος χάριτος, η οποία θα τελειώσει. Και τότε θα αντικρίσουμε την πραγματικότητα.»

 

Διαβάστε επίσης: 7 πράγματα που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να σας απατήσει

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα