WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σημαντικές συμβουλές σε όσους χρησιμοποιούν sex toys


20 Αυγούστου 2018

couple-love-bedroom-kissing.jpg

Tο σεξ είναι πηγή ευχαρίστησης και μέρος της απόλαυσης είναι και τα sex toys. Όμως, όπως όλα τα πράγματα έτσι και αυτά θέλουν την κατάλληλη προσοχή, τόσο όσο αφορά τα θέματα υγιεινής όσο και τη διατήρηση τους. Τι συμβουλές λοιπόν θα σου δίνανε αν είχανε φωνή;

Χρησιμοποίησε το σωστό λιπαντικό.

Δεν είναι όλα τα λιπαντικά ίδια. Ανάλογα το είδος του υλικού που έχει το παιχνίδι, θα πρέπει να επιλέξεις και το σωστό λιπαντικό. Για παράδειγμα χρησιμοποίησε λιπαντικό με βάση το νερό στα sex toys που είναι φτιαγμένα από σιλικόνη.

Να μας κρατάς σε δροσερό και σκοτεινό μέρος.

Αντιμετώπισε τα sex toys με προσοχή και μην τα πετάς όπου βρεις. Προσπάθησε να τα διατηρείς σε μέρη σκοτεινά και δροσερά και όχι στο συρτάρι σου και ας έβλεπες τη Samantha από το sex and the city να έχει πάντα εύκαιρο ένα sex toy στο κομοδίνο της. Μια καλή λύση είναι να τα αποθηκεύσεις σε ειδικές σακούλες, ώστε να είναι μακριά από τα μικρόβια.

Διαβάστε εδώ: Τι να κάνετε εάν ντρέπεστε την ώρα του σεξ

Καθάρισε μας

Και δεν εννοούμε ένα απλό καθάρισμα με νερό, αλλά καλό πλύσιμο με αντιβακτηριακό σαπούνι, πριν και μετά τη χρήση. Η υγιεινή είναι πολύ σημαντική και γίνεται αναγκαία όταν αφορά τη σεξουαλική σου ζωή. Έτσι φρόντισε να έχεις πάντα καθαρά και απολυμένα τα sex toys και μη ξεχνάς να καθαρίζεις όλες τις γωνίες και τις σχισμές τους.

Χρησιμοποίησε προφυλακτικό.

Το ασφαλές σεξ είναι το α και το ω, γι αυτό και πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να φορέσεις προφυλακτικό στο sex toy πριν το χρησιμοποιήσεις. Απλά φρόντισε να είναι latex-friendly.

Πρέπει να γνωρίζεις από τι είμαστε φτιαγμένα.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω η απολύμανση είναι πολύ σημαντική. Αλλά για να καθαρίσεις σωστά τα ερωτικά σου παιχνίδια, πρέπει να ξέρεις από τι υλικό είναι κατασκευασμένα. Δεν είναι πολύ δύσκολο να μάθεις αν είναι από σιλικόνη, πλαστικό ή καουτσούκ, αφού αναγράφεται στο κουτί από τι υλικό έχουν κατασκευαστεί.

Να μας αντικαθιστάς

Να είσαι προσεκτική στα σημάδια φθοράς και όταν χρειαστεί να αντικαταστήσεις αμέσως τα sex toys με καινούρια. Διαρροή μπαταρίας, αποχρωματισμός, ξεφλουδισμένες επιφάνειες είναι μερικά σημάδια φθοράς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.