WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Συμβουλές γάμου: Τι χρειάζονται οι γυναίκες από τους άντρες


20 Σεπτεμβρίου 2018

nick-beswick-517822-unsplash.jpg

Για να είναι ένας γάμος ευτυχισμένος χρειάζεται εμπιστοσύνη και αγάπη.  Όμως ακόμα και όταν υπάρχουν αυτά σε έναν γάμο, πολλές γυναίκες παραμένουν δυσαρεστημένες. 

Κάθε γυναίκα έχει κάποες ανάγκες που αναζητάει από το σύντροφό της να τις ικανοποιήσει. Και αν αυτές οι ανάγκες καλυφθούν τότε γίνεται η πιο ευτυχισμένη σύζυγος. Όσο ο άντρας καταλαβαίνει τις απαιτήσεις της συντρόφου του, τόσο πιο ευτυχισμένο γάμο θα έχει. Τι χρειάζονται λοιπόν οι γυναίκες για να είναι ευτυχισμένες; Την απάντηση θα την πάρετε εάν συνεχίσετε την ανάγνωση.

Στοργή. Η επιθυμία κάθε γυναίκας είναι να κάνει έναν άντρα να είναι στοργικός απέναντι της. Εάν ο σύζυγος δεν είναι στοργικός, τότε θα υπάρχει πρόβλημα στο γάμο.

Διαβάστε εδώ: Το ένα χαρακτηριστικό που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητο σε μια γυναίκα

Επικοινωνία. Οι γυναίκες επιδιώκουν να είναι σε συνεχή επαφή με το σύντροφό τους. Θέλουν να συζητάνε για τα πάντα, για τις καθημερινές δραστηριότητες, για το παρελθόν, το μέλλον αλλά και για τις τωρινές τους σκέψεις.

Ειλικρίνεια και διαφάνεια. Κάθε γυναίκα ζητάει ειλικρίνεια από το σύντροφό της. Για να παραμείνει το ζευγάρι ευτυχισμένο πρέπει και οι δυο να είναι αληθινοί.

Οικογενειακή δέσμευση. Η δέσμευση της οικογένειας είναι μια αναγκαιότητα για κάθε γυναίκα. Σχεδόν όλες οι γυναίκες που είναι παντρεμένες θέλουν να δημιουργήσουν μια οικογένεια. Αυτό τις περισσότερες φορές είναι προτεραιότητα και εάν δεν εκπληρωθεί, τότε ο γάμος κινδυνεύει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.