WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα πιο περίεργα πράγματα που θα μας συμβούν εάν έχουμε κάθε μέρα οργασμό


23 Σεπτεμβρίου 2018

jeremy-banks-798784-unsplash.jpg

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σεξουαλικής πράξης είναι και ο οργασμός. Μάλιστα ο γυναικείος οργασμός είναι αυτός που απασχολεί τους ειδικούς ανά τον κόσμο, αφού είναι πολυσύνθετο φαινόμενο που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Τι θα σας συμβεί όμως εάν βιώνετε κάθε μέρα οργασμό; Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε την απάντηση.

Έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρετε προαγωγή στη δουλειά. Και μην πάει το μυαλό σας στο αφεντικό σας…Γιατί όσο απίθανο και αν σας φαίνεται, σύμφωνα με μια νέα μελέτη ο καθημερινός οργασμός μας κάνει πιο παραγωγικές στη δουλειά.  Έτσι λοιπόν το καθημερινό σεξ έχει θετική επίδραση στην καριέρα σας.

Δεν έχετε τόσο πολύ άγχος.  Ένας από τους καλύτερους λόγους για τους οποίους πρέπει να έχετε οργασμούς καθημερινά είναι ότι ανακουφίζει από την ένταση. Η ορμόνη ωκυτοκίνη η οποία απελευθερώνεται από τα νευρικά κύτταρα στην κυκλοφορία του αίματος, προκαλεί αισθήματα αισιοδοξίας και αυξημένης αυτοεκτίμησης. Αν λοιπόν νιώθετε αγχωμένες, ανησυχείτε για τη δουλειά σας ή όλα σας φαίνονται άσκημα, ένας οργασμός θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Διαβάστε εδώ: Το ένα χαρακτηριστικό που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητο σε μια γυναίκα

Βελτιώνεται η υγεία της καρδιάς. Έρευνες έχουν δείξει ότι όσο πιο πολλούς οργασμούς έχουμε τόσο περισσότερο μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης υπέρτασης, μια πάθηση που συνδέεται άμεσα με τις καρδιακές νόσους.

Είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνετε τη ζωή σας πιο διασκεδαστική. Ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο για να κάνετε όλα όσα πρέπει να κάνετε, όπως να είστε συνεπείς στη δουλειά, να μαγειρέψετε, να κάνετε ψώνια στο σούπερ μάρκετ και να τα βγάλετε εις πέρας με τα αγριεμένα νήπια. Το σεξ είναι ένας ευχάριστος τρόπος να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, να σταματήσετε να σκέφτεστε και απλά να το διασκεδάσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.