WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς θα βρείτε την παντοτινή αγάπη


7 Οκτωβρίου 2018

priscilla-du-preez-306214-unsplash.jpg

Η κοινωνία έχει αλλάξει και μαζί της έχουν αλλάξει και οι σχέσεις. Ζούμε στην εποχή όπου οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μόνοι τους είτε από επιλογή είτε επειδή δεν μπορούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι. Όλοι όμως, ή σχεδόν όλοι, επιζητούν την παντοτινή αγάπη. Γι αυτό στο σημερινό άρθρο θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να καταφέρετε να βρείτε την αληθινή και παντοτινή αγάπη.

Πάρτε το χρόνο σας για να βρείτε το ταίρι σας. Το να βρει κάποιος τον άνθρωπο της ζωής του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επειδή μπορεί να χρειάζεστε κάποιον δίπλα σας, δε σημαίνει πως οφείλετε να αρκεστείτε σε όποιον βρεθεί στον δρόμο σας. Εν κατακλείδι, πρέπει να βρείτε κάποιον που να σας αξίζει και θελήσετε να επενδύσετε συναισθηματικά στη σχέση σας.

Να είστε πρώτα φίλοι. Όλοι οι επιτυχημένοι γάμοι βασίζονται σε μια βαθιά φιλία. Διαφορετικά, αν το ζευγάρι απολαμβάνει μόνο τη φυσική έλξη τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα στο μέλλον. Η ομορφιά, ο έρωτας, ο ενθουσιασμός υποχωρούν όσο περνά ο καιρός. Το να περνάς όμως καλά με τον άλλο και να σε δένει κάτι παραπάνω είναι αυτό που έχει πραγματικά νόημα.

Διαβάστε εδώ: Το ένα χαρακτηριστικό που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητο σε μια γυναίκα

Βεβαιωθείτε πως πρόκειται για αγάπη. Μερικές φορές είναι συνηθισμένο να μπερδεύετε την αγάπη με την ερωτική έλξη. Όχι ότι ο πόθος είναι κακός, αλλά η αγάπη είναι εκείνη που θα σας οδηγήσει σε μία μακροχρόνια σχέση.

Επενδύστε στην επικοινωνία. Η συζήτηση είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της σχέσης. Πολλά ζευγάρια θεωρούν πως όλα θα είναι πάντα ιδανικά και μόλις αρχίσουν τα προβλήματα μπλοκάρουν και σταματούν την επικοινωνία. Εκεί ακριβώς είναι που αρχίζει το πρόβλημα. Αν δεν μιλήσετε στον άνθρωπο σας για τους προβληματισμούς, τι σκέψεις, τα θέλω και τις ανάγκες πώς εκείνος να καταλάβει τι θέλετε ώστε να ανταποκριθεί σ΄αυτά.

Διαβάστε εδώ: Γιατί μας παιδεύουν οι ανθρώπινες σχέσεις

Δώστε χρόνο και χώρο όταν πρέπει. Υπάρχουν εκείνες οι περιπτώσεις που αναγνωρίζετε πως έχετε καταβάλει κάθε πιθανή προσπάθεια για τη σχέση αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει. Δώστε χρόνο και χώρο λοιπόν να δείτε καλύτερα τι συμβεί.

Τέλος, να είστε πρώτα καλά με τον εαυτό σας. Γιατί εάν δεν νιώθετε πρώτα εσείς όμορφα, δεν μπορείτε να είστε με κανέναν καλά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.