Τα 4 πιο συχνά δείγματα των άπιστων αντρών

The Jennettes
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
heng-films-246480-unsplash.jpg

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ David King μοιράστηκε μερικά από τα μυστικά του επαγγέλματος, αποκαλύπτοντας 4 δείγματα ότι ένας άντρας απατάει τη γυναίκα του. Επεσήμανε μάλιστα ότι το 80% των γυναικών που φτάνουν σε αυτόν έχουν δίκιο στις υποψίες τους. Ο λόγος για αυτό είναι ότι οι γυναίκες ασχολούνται αρκετά ώστε να εντοπίσουν σημάδια που "ξεφεύγουν" από τους άντρες.

1. Προσέχει τον εαυτό του πολύ περισσότερο

Αγοράζει καινούριο άρωμα, καινούρια ρούχα και αλλάζει κούρεμα. Αν αυτό συνδυάζεται με το να μη θέλει να περνάει χρόνο μαζί σας, τότε ίσως σας απατάει.

2. Κλειδώνει όλες τις συσκευές και τους λογαριασμούς του

Εδώ υπάρχουν διάφορες πιθανότητες. Αν είχατε μια σχέση απόλύτης εμπιστοσύνης και ανοιχτής επικοινωνίας, σας είχε δώσει πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς του, και ξαφνικά τους κλειδώσει, τότε ίσως ο σύντροφός σας κρύβει κάτι. Ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να έχετε ξεπεράσει τα όρια με τον έλεγχο και τη ζήλια σας, οπότε έχει απλώς ανάγκη για λίγη ιδιωτικότητα. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν υπάρχει στο τραπέζι αν εξαρχής ήταν περισσότερο κλειστός και κρυπτικός.

3. Θυμός και επιθετικότητα

Όταν χτυπάει το τηλέφωνό του σηκώνεται και φεύγει από το δωμάτιο για να μιλήσει. Οποιαδήποτε ερώτησή σας, ακόμα και για το απλούστερο πράγμα, οδηγεί σε τσακωμό. Μοιάζει σαν να ψάχνει λόγο να επέλθει σύγκρουση. Ακόμα και αφότου το συζητήσετε μπορεί να σηκωθεί να φύγει θέλοντας να πάρει λίγο αέρα. Ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να μετριάσει τις ενοχές του, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις τους και ρίχνοντας την ευθύνη σε εσάς. 

4. Ψάχνει αφορμή να φύγει από το σπίτι

To τελευταίο δέιγμα ότι ο σύντροφός σας είναι άπιστος, είναι  επιθυμία του να φύγει από το σπίτι χωρίς εσάς. Αν συνήθιζε να σας προσκαλεί σε σινεμά και εστιατόρια και συναντήσεις με φίλους του, αλλά τώρα ψάχνει αφορμή να φύγει από το σπίτι χωρίς εσάς, είναι ανησυχητικό σημάδι.

Προσοχή: Κανένα από αυτά τα δείγματα μόνο του δεν σημαίνει ότι σας απατάει ο σύντροφός σας. Αν συνδυάζονται όμως πολλά, και κυρίως αν πρόκειται για απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά, τότε καλό είναι να μην την αγνοήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς μπορεί μια σχέση να επιβιώσει όταν υπάρχει ζήλια