WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Εάν απαντήσετε ΝΑΙ σε αυτές τις ερωτήσεις τότε πρέπει να είστε μαζί


21 Δεκεμβρίου 2018

freestocks-org-250395-unsplash.jpg

Είναι αλήθεια πως όταν περνάμε όμορφα στη σχέση μας νιώθουμε πως τα χρόνια περνάνε γρήγορα. Όταν όμως βρισκόμαστε σε μια δυστυχισμένη σχέση, τότε νιώθουμε ότι τα χρόνια περνάνε αργά.

Με έναν καλό σύντροφο στο πλευρό μας μπορούμε να ξεπεράσουμε πιο εύκολα όλα τα εμπόδια και τα προβλήματα που μας επιφυλάσσει η ζωή. Εσείς πιστεύετε πως έχετε βρει το σωστό σύντροφο; Για να βεβαιωθείτε απλά απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις και εάν πείτε σε όλα ΝΑΙ, τότε έχετε βρει τον κατάλληλο...

Έχετε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον;

Η εμπιστοσύνη είναι το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε ή έχετε ήδη βρει ένα σύντροφο. Εάν δεν εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον τότε ίσως είναι καλύτερα να μην είστε μαζί. Πρέπει να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.

Διάβαστε εδώ: Απαντάμε στο αιώνιο ερώτημα: Τελικά υπάρχει γυναικεία φιλία;

Έχετε συμβατό τρόπο ζωής;

Σας αρέσει να περπατάτε κάθε Κυριακή και ο σύντροφός σας προτιμάει να μένει σπίτι και να βλέπει ταινίες; Είστε vegan και ο σύντροφός σας θέλει να τρώει συνέχεια κρέας ή το αντίστροφο; Εάν έχετε εντελώς διαφορετικές συνήθειες τότε μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα.

Μαθαίνετε ο ένας από τον άλλον;

Η ζωή είναι ένα μεγάλο ταξίδι - και αυτό το ταξίδι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο αν το μοιραστείτε με κάποιον που μπορεί να σας διδάξει νέα πράγματα. Δεν χρειάζεται να είστε με έναν καθηγητή για το σύντροφό για να ανοίξετε τα μάτια σας σε νέους τρόπους σκέψης. Τα ζευγάρια που μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον, θα ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη ζωή. 

4 σημάδια ότι παντρεύεστε για τους σωστούς λόγους

Γελάτε μαζί;

Δεν χρειάζεται να βρείτε έναν κωμικό, αλλά η αίσθηση του χιούμορ μπορεί να σας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Αν είστε με έναν άνθρωπο που σας κάνει να γελάτε, ακόμα και μια κουραστική μέρα θα φαίνεται πολύ πιο όμορφη.

Θέλετε τα ίδια πράγματα;

Έχετε συζητήσει τους μακροπρόθεσμους στόχους σας; Όταν είστε με το σωστό άτομο, οι στόχοι σας θα ευθυγραμμιστούν.

Τον αγαπάτε ακριβώς όπως είναι;

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ή μάλλον, μπορούν να αλλάξουν, αλλά μόνο όταν αποφασίσουν να αλλάξουν με τους δικούς τους όρους. Αν αγαπάς το σύντροφό σου, αλλά θέλεις να είναι πιο έξυπνος, λιγότερο κουραστικός, πιο τακτικός κλπ, τότε αυτή η δυσαρέσκεια θα χειροτερέψει με τα χρόνια.

Όταν βρείτε το σωστό πρόσωπο, όλα τα υπόλοιπα στη ζωή θα γίνουν πιο όμορφα. Αν έχετε προβλήματα θα σας στηρίξει. Εάν θέλετε να κάνετε μερικές μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, θα σας υποστηρίξει. Αν βιώσετε μια τραγωδία, θα σας αφήσει να κλάψετε στον ώμο του. Ο σωστός σύντροφος κάνει το ταξίδι της ζωής πολύ όμορφο και ευχάριστο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.