WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι συμβαίνει με τους νέους και δεν κάνουν πια σεξ


26 Δεκεμβρίου 2018

pablo-merchan-montes-772108-unsplash.jpg

Οι σημερινοί 18άρηδες κάνουν όλο και λιγότερο σεξ σε σχέση με τους συνομήλικους τους προηγούμενων γενιών, σύμφωνα με μια αμερικάνικη έρευνα.

Αυτός που ευθύνεται για την αποχή από τις σεξουαλικές επαφές είναι το διαδίκτυο, αφού πλέον οι νέοι προτιμούν να διατηρούν σχέσεις μέσω ίντερνετ. Μάλιστα σύμφωνα με στατιστικές μελέτες από το '90 και μετά η σεξουαλική ζωή τόσο των αντρών όσο και των γυναικών γνωρίζει μια πτώση, αφού τα ζευγάρια πλέον δεν περνάνε πολλές ώρες μαζί και αν βρεθούν τις περισσότερες φορές ασχολούνται με τα social media.

 

 

Διαβάστε εδώ: Γιατί πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε την αδελφή ψυχή σας

Ένα άλλο φαινόμενο που παρατηρείται στους νέους σήμερα, είναι ότι το ποσοστό αυτοϊκανοποιήσης έχει εκτοξευθεί και ειδικότερα οι άντρες έχουν διπλασιάσει αυτό το ποσοστό αγγίζοντας το 54%, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ήταν πολύ λιγότερο.

Διαβάστε εδώ: Αυτό είναι το μυστικό για μια ευτυχισμένη σχέση σύμφωνα με μια νέα μελέτη

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό η εποχή όπου τα ζευγάρια ήταν σε όλα μαζί, άσχημα, όμορφα, έχει φύγει ανεπιστρεπτί και πλέον κυριαρχεί μια παρατεταμένη εφηβεία που καθιστά και τα δυο φύλα ανίκανα να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους και να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα. Πλέον κύριος οδηγός σε μια σχέση είναι η λογική και όχι το συναίσθημα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.