WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα χαρακτηριστικά της τέλειας γυναίκας σύμφωνα με τους άντρες


14 Ιανουαρίου 2019

joanna-nix-567673-unsplash.jpg

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητάνε οι άντρες σε μια γυναίκα; Γιατί μπορεί να είναι κυρίως οπτικοί, υπάρχουν όμως κάποια βασικά χαρακτηριστικά τα οποία θέλουν οπωσδήποτε να έχει μια γυναίκα. Ας δούμε ποια είναι.

Να γελάει με τα αστεία του. Μια έρευνα που διεξάχθηκε στο πανεπιστήμιο Westfield State κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι το γέλιο είναι σημαντικό για μια υγιλης και ευτυχισμένη σχέση. Έτσι λοιπόν οι άντρες εκτιμούν τις γυναίκες με χιούμορ. 

 

Διαβάστε εδώ: Γιατί επιλέγετε πάντα λάθος συντρόφους;

Να είναι έξυπνη. Κι όμως οι έξυπνοι άντρες παντρεύονται έξυπνες γυναίκες. Μια γυναίκα που είναι έξυπνη μπορεί να εκπλήσσει το σύντροφό της και να τον κρατάει σε εγρήγορση. Επίσης είναι σημαντικό το ζευγάρι να μπορεί να επικοινωνεί και εκτός κρεβατοκάμαρας. .

Να στηρίζει τους στόχους του και να κυνηγάει τους δικούς της. Μια δυναμική γυναίκα μπορεί να προσφέρει κίνητρο βελτίωσης και στο σύντροφό της, ενώ ταυτόχρονα είναι ανεξάρτητη.

Διαβάστε εδώ: Γιατί πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε την αδελφή ψυχή σας

Να προσέχει τον εαυτό της. Δεν εννοούμε να έχει αναλογίες μοντέλου, όμως αυτό δε σημαίνει ότι είναι ωραίο η γυναίκα, αλλά και ο άντρας, να αδιαφορεί για την εμφάνισή της. Εξάλλου εάν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, πώς έχουμε την απαίτηση να μας αγαπήσουν οι άλλοι;

Να μην είναι μνησίκακη. Κανένας δεν είναι τέλειος. Όλοι θα πληγώσουμε και θα πληγωθούμε. Εάν όμως ξέρουμε  να συγχωρούμε τότε θα έχουμε και μια υγιή σχέση. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι που συγχωρούν, ζουν και περισσότερα χρόνια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.